Сьогодні у Підволочиській громаді ініціативна група, що бере участь у програмі "Молодіжний працівник", презентувала дослідження   молодіжного середовища ОТГ.

 На заході були присутніми представники молодіжної ради, учнівського самоврядування, громадські організації, освітяни, представники структурних підрозділів місцевого самоврядування, що працюють з молоддю.
Згодом, учасники заходу у груповій роботі здійснили аналіз того, що у молоді вже є, що планується на 2020 рік, які перешкоди заважають реалізації планів, та як ці перешкоди здолати.

 Координаторка програми у громаді Оксана Салівончик та представник ЗУРЦ Дмитро Якімець аналізували захід та становище молодіжної політики громади. Загалом, було виявлено, що у громаді планується прийняття програми "Молодь Підволочищини",  активно працює Молодіжна рада, прийняті програми стипендійної   підтримки талановитої та обдарованої молоді, проводяться заходи в освітніх закладах в закладах   культури. Проте  виявили, що у громаді бракує розважальних заходів для молоді, місць для дозвілля, ресурсів (як людських, так і матеріальних), впровадження кадрової політики.
 Над покращенням усіх показників продовжуватиме працювати робоча група учасників проекту "Молодіжнй працівник" нашої громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису