У зв’язку із запровадженням у 2020 році Плану рахунків бухгалтерського обліку в державному секторі, затвердженого Наказом Міністерства фінансів України від 31.12.2019 р. № 1203,  з 03.01.2020 року  будуть діяти нові рахунки для зарахування податків, зборів, платежів до державного та місцевих бюджетів.

 Реквізити рахунків розміщені на Веб-сторінках Головних управлінь Державної казначейської служби України та доведені до органів, які контролюють справляння надходжень бюджету. Для платників що сплачують податки, збори та платежі до Підволочиської об’єднаної територіальної громади вищезазначені реквізити рахунків розміщені у файлах:

 З метою упередження виникнення у платників податків податкового боргу та недопущення втрат бюджетів платникам необхідно, починаючи з 03 січня 2020 року, у розрахункових документах  на сплату податків і зборів заповнювати реквізити нових бюджетних рахунків.

 Звертаємо увагу: при сплаті на старі рахунки – кошти не будуть зараховані, а будуть повертатись платникам як нез’ясовані надходження. 

  При виникненні питань звертатись у фінансове управління Підволочиської  селищної  ради (тел. : 2-32-68)