Фото без опису

 

 21 січня відбувся візит в громаду експертів Програми DOBRE Максима Бурдавіцина, Олександра Муратова та програмного спеціаліста Програми DOBRE Наталії Стрельбіцької.

 Представники Програми DOBRE зустрілися із членами робочої групи з підготовки та впровадження Плану удосконалення надання послуги поводження з твердими побутовими відходами в Підволочиській селищній раді. Окрім членів робочої групи, на зустрічі були присутні керівники громади, старости, депутати сіл громади. В ході зустрічі було обговорено основні напрямки практичної реалізації плану. Під час обговорення старости та депутати висловили своє бачення щодо організації збору та вивезення сміття із їхніх сіл. Було накреслено основні етапи та часові рамки для подальшої роботи.

 Важливим  є той факт, що результатом  цієї  клопіткої  роботи  стане облаштування нових сучасних контейнерних майданчиків для збору твердих побутових відходів, а найважливіше – це закупівля нового автомобіля для збору сміття. Загальна вартість проєкту 2,5 млн. грн., при чому 70% коштів  буде профінансовано за рахунок  коштів американського  уряду  в контексті реалізації програми DOBRE.

 

Фото без опису

Фото без опису