Підволочиська селищна рада -  єдина громада у західній Україні, яка стала переможцем у Третьому раунді відбору Програми «U-LEAD з Європою» в частині створення Центрів надання адміністративних послуг по проєкту «Мобільний ЦНАП».

В рамках даного проєкту буде створено три віддалених робочих місцях у старостатах сіл громади та, завдяки «мобільному ЦНАПу», організовано швидкий і якісний доступ до адміністративних послуг громадян уразливих категорій, в тому числі людей з інвалідністю, осіб, які опікуються малими дітьми, літніх людей, які мають проблеми дістатися до ЦНАП у смт Підволочиськ.

У другому півріччі 2020 року за кошти  «U-LEAD з Європою» буде придбано спеціальний автомобіль, який дозволить наблизити адміністративні послуги до жителів громади.

В п’ятницю, 24 січня 2020 року, у селищній раді відбулася зустріч керівництва громади, спеціалістів селищної ради із представниками «U-LEAD з Європою», в ході якої було визначено практичні кроки реалізації даного проєкту.

Ми маємо бажання змінюватися, впроваджувати новації у роботі, з кінцевою метою покращення рівня життя мешканців громади, підняття соціальних стандартів, створення комфортних умов проживання і спільними зусиллями, крок за кроком ідемо до поставленої мети.

#ЗМОЖЕМО 

Фото без опису