Фото без опису

   Бюджет для громадян – це крок до порозуміння між владою і громадою. Це спрощена, ілюстрована інформація для жителів громади про місцевий бюджет, його доходи і видатки. Для керівництва громади дуже важливо, щоби мешканці мали доступ до цих важливих даних і отримали їх доступною мовою, позбавленою технічних термінів.

    Тому, робочою групою селищної ради з даного питання проводиться робота по підготовці такого презентаційного варіанту бюджету.

    19 лютого 2020 року у сесійній залі селищної ради проведено чергове засідання робочої групи, під час якого було визначено основну ідею майбутнього буклету, його дизайнерську концепцію.

     В Підволочиській  громаді, спільно з громадським партнерством «За прозорі місцеві бюджети» в рамках проєкту «Доброчесні громади», за підтримки програми DOBRE, у вересні 2019 року було вперше проведено вуличну акцію «Впливай на бюджет своєї громади». В рамках акції жителі Підволочиської ОГГ мали змогу ознайомитися з бюджетом своєї громади за 2019 рік та залишити свої пропозиції  до бюджету громади на 2020 рік.

     Така позитивна практика співпраці «влада-громада» буде і надалі впроваджуватися нами. У поточному році у червні-липні плануємо презентувати нашим жителям «Бюджет для громадян Підволочиської ОТГ на 2020 рік» та отримативаші пропозиції  до бюджету громади на 2021 рік.

       У спільному порозумінні збудуємо успішну громаду!

     #Зможемо