Фото без опису

 

 18-20 лютого у Тернополі  відбувся спеціалізований тренінг «Адвокація в ОТГ у якому взяли участь представники Підволочиської  громади. 

Делегацію очолював заступник селищного голови Володимир Витрикуш,  разом з головою молодіжної ради Олегом Когутом, а також начальник відділу  у справах сім’ї , молоді, спорту та соціального захисту населення Ірина Руда, керівник ініціативної групи по створенні соціальної перукарні «Локон» Ірина Скуратко, молодий та ініціативний працівник Підволочиської бібліотеки Андріана Габрилей та Марія Гук – молода, ініціативна, креативна представниця молоді Підволочищини, яка теж  виявила бажання реалізовувати  молодіжну політику в ОТГ.

Організаторами тренінгу є Міністерство молоді та спорту України спільно з програмою DOBRE, Державним інститутом сімейної та молодіжної політики та Програмою розвитку ООН в Україні.

            На тренінгу представники нашої громади отримали нові знання, що таке адвокаційна кампанія в ОТГ, як її застосовувати на практиці для досягнення кращих результатів у реалізації молодіжних проектів, ідей та ініціатив.

Щиро вдячні тренерам та наставникам  Захару Ткачуку та Оксані Салівончик, які допомогли розібратися у всіх методах та цілях  адвокаційної кампанії. Цінним супровід  представниці ФРГО «Західноукраїнський ресурсний центр» Уляни Волошинівської. 

За підсумками тренінгу усім учасникам було вручено сертифікати.

#Зможемо


 

Фото без опису

Фото без опису