Фото без опису

«Яким я бачу парк в Підволочиську?» - саме це запитання знову обговорювалося учасниками вже другої зустрічімешканців громади з консультантами – урбаністами Олександром Шевченком (м.Київ) та Ярославом Яковлевим (м.Харків) у п’ятницю 21 лютого в 11.30 годині в залі селищної ради.

Експерти представили учасникам зустрічі напрацьований ними проміжний проєкт зонування парку та приклади опорних елементів зон; деталізували окремі зони, уточнили особливості окремих локацій.

Відрадним є той факт, що жителі громади виявляють зацікавленість та живий інтерес до ініціатив селищної ради і активно долучаються до обговорення важливих питань. Так, у зустрічі взяли участь близько 30 осіб. Левову частку зустрічі становила дискусія між учасниками щодо зонування нашого парку.

Так як, реконструкція парку буде реалізована в межах компоненту програми DOBRE “Місцевий економічний розвиток” (LED), то фахівець з місцевого економічного розвитку від програми DOBRE Богдан Келічавий та програмний спеціаліст Наталія Стрельбіцька акцентували увагу саме на економічній складовій проєкту.

Ми сподіваємося, що  спільна робота над проєктом і  подальша  його реалізація сприятиме розвитку громади, створенню комфорту для людей і ми зможемо пишатися тим, що є жителями Підволочиської ОТГ.

 

Даний захід відбувався в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність»  (DOBRE), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) в ході реалізації проєкту «Створення простору з покращеною інфраструктурою для мешканців та бізнесу у парку смт. Підволочиськ».


#Підволочиська_ОТГ
#DOBRE
#USAID
#Зможемо

Фото без описуФото без опису