Село Жеребки – це маленька частинка Підволочиської громади. Великою гордістю села є  школа, де  вчать, виховують дітей і будують Нову українську школу. Педагогічний колектив, жителі села роблять все для  покращення освітнього середовища. НВК «Жеребківський ЗНЗ І-ІІ ступенів - ДНЗ» в минулому 2018-2019 навчальному році виграв проєкт Підволочиської селищної ради «Зроби школу кращою»,  який допоміг оздобити школу ззовні (за кошти Підволочиської селищної ради). Та колектив школи  не зупиняється на досягнутому. Оновлено спортивний зал, святкове відкриття якого відбулося 5 березня 2020 року.

       «Казку» для дітей створив Юрій Бойко, директор ТОВ «Авангард» - їхній товариш, благодійник, спонсор, просто хороша людина. Дуже приємно, що є такі люди, які готові прийти на допомогу, які роблять добрі справи – безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця. Не секрет, що кожен колектив впевненіше стоїть на ногах, коли поряд є надійні друзі і помічники. Багато років школа пишається дружбою і співпрацею з п. Юрієм. Минають роки, змінюються покоління, а добрі стосунки, постійна готовність прийти на допомогу, заснована на активній позиції, залишаються незмінними. Протягом п’яти років співпраці освітяни  отримували відчутну допомогу в поповненні матеріальної бази школи, у створенні комфорту і затишку для дітей. Директор ТОВ «Авангард» п. Бойко  організував та провів ремонт підлоги в коридорі, вирішив проблему з водопостачанням,  викопавши свердловину, постійна підтримка проведення свят  та змагань, поздоровлення та отримання новорічних подарунків, а сьогоднішній оновлений спортзал – це доказ того, що людині небайдуже здоров’я підростаючого покоління! Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маячки світять тим, хто потребує допомоги! 

       На свято зі словами подяки та подарунками  завітав селищний голова Підволочиської громади Віталій Дацко та начальник відділу освіти Світлана Мотика, які висловили вдячність за вклад у розвиток освіти та підтримку НВК.  

         У народі кажуть, що добра людина - це щаслива людина. І доброта обов'язково повертається до того, хто її віддає.   Щира подяка Юрію Бойко за підтримку і допомогу школі.   Низький уклін вам за   натхненну і самовіддану працю, за Вашу непохитну віру у майбутнє нашого краю. Хай Господь Бог сторицею віддячить  за Ваше розуміння, підтримку і за часточку душі, яку Ви вкладаєте у добрі справи!

      Давня китайська мудрість говорить, що керувати – значить приводити людей до успіху. І ці слова влучно відповідають роботі директора  НВК «Жеребківський ЗНЗ І-ІІ ступенів - ДНЗ»  Олені Деревніцькій. Від  її професіоналізму, як  директора школи,  багато в чому залежить успішний розвиток навчального закладу, його конкурентоспроможність, авторитет.  Ефективна робота керівника є запорукою  спільної праці усіх працівників школи, батьківського та учнівського  колективу,  допомога меценатів,  бо тільки в єдності сила. Девізом педагогічного колективу  є –  співпраця, робота в команді, самоврядування, інновації, не  намагатися стати кращими за інших, а прагнути стати завтра кращими за  сьогоднішніх.

       Нехай робота маленького колективу Жеребківської школи  стане прикладом для наслідування для інших закладів освіти. Нехай співпраця, яка панує у школі буде завжди плідною.

     Щиро дякуємо Вам, Олено Михайлівно,  усім працівникам школи, батьківському, учнівському колективу  за вашу працю, добрі справи, оптимізм і віру у завтрашній день. Бажаємо вам здійснення задуманого. Божої ласки та опіки!


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису