18 березня працівники Підволочиської селищної ради спільно з працівниками  Підволочиського відділу поліції  та представниками санітарно-епідеміологічної станції побували у навколишніх магазинах та поспілкувалися з власниками магазинів, закладів громадського харчування, кіосків щодо виконання заходів  Постанови   Уряду «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» та спільного засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайний ситуацій, вжити заходи щодо запобігання поширення інфекції, спричиненої коронавірусом COVID-19 на території Підволочиської громади. Директор комунального закладу «Милосердя» Віктор Гуцалюк провів роз’яснення серед працівників ринку, щодо заходів щодо запобігання поширенню інфекції, спричиненої коронавірусом COVID-19 на території Підволочиського ринку.  

  Також  просимо всіх жителів уникати перебування у людних місцях. При перших ознаках захворювання ТЕРМІНОВО звертатись до лікарів. Прохання не падати в паніку. Просимо всіх з розумінням поставитись до ситуації яка склалась.

  І, звісно, отримуйте інформацію з офіційних, перевірених і гідних довіри джерел, зберігайте спокій. Якщо не нехтувати профілактикою – шанс захворіти скорочується в рази.