Селищний голова Підволочиської ОТГ Віталій Геннадійович Дацко активно  координує допомогу, яку місцеві підприємці, аграрії  хочуть допомогти у закупівлі найнеобхідніших речей у медичні установи громади та району.

Вчора селищний голова передав холодильник, унітази та бойлер у інфекційне відділення  комунального некомерційного  підприємства «Підволочиської центральної районної лікарні», які надав Олег Собуцький керівник ТОВ «Агробізнес» за що йому головний лікар Петро Маховський  висловив щиру подяку. Також сантехнічне обладння надала організація «Галич-Агро», а церковна громада села Оріховець – закупили ще один бойлер, яку з вдячністю прийняли медики.

 Як зазначив Віталій Дацко: «На цьому наші закупки не закінчуються. Адже й інші підприємці та аграрії  пропонують немалу допомогу, яка в майбутньому збереже наші життя. Але про це ми будемо повідомляти вам при отриманні тої чи іншої техніки. І варто пам’ятати, що карантин коли не будь закінчиться, а ми надалі будемо жити в одній, сподіваюся, дружній громаді! Приємно, що ми працюємо з людьми, які вболівають за життя і здоров’я наших мешканців, це: наші медики, які ризикуючи здоров’я, залишаються на робочих місцях, це комунальники, котрі попри будь-яку погоду, ризик проводять дезінфекції, це меценати, які фінансово допомагають, це наші поліцейські та надзвичайники.  Поки  такі люди живуть і працюють, то буде жити  і наша нація українців. Хочеться ще раз щиро подякувати за Вашу підтримку та за  Ваші щирі і чуйні серця. За те що Ви не стоїте осторонь від  проблеми».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису