У Підволочиську  розпочався активний рух з допомоги людям похилого віку, котрі перебувають на самоізоляці. Цим займається волонтерська група КЗ «Територіальний центр надання соціальних послуг Підволочиської селищної ради». Як вже повідомлялося у соціальних мережах, при комунальному закладі надання соціальних послуг, на час дії карантину створено волонтерський підрозділ для надання допомоги особам, які потребують сторонньої допомоги у закупівлі продуктів чи медикаментів. Тому, соціальні робітники надають допомогу, незалежно від перебування на обліку комунального закладу. І якщо у магазині чи в аптеці ви побачили людину із бейджиком «Соціальний працівник», то прохання – пропустити без черги.
 Варто відзначити, що цього тижня двадцяти двом потребуючим особам у Підволочиську надано допомогу, а саме закуплено продуктові набори. Хочеться сказати, що у складних для суспільства ситуаціях до передової долучаються волонтери. Цього разу – так само, адже до працівників територіального центру долучилася волонтер Олена Ільчишин, яка готова допомагати у будь яку хвилину. За що їй велике спасибі.
 Також у Підволочиську діє група «Стоп Коронавірус. Підволочиськ», яку організували небайдужі мешканці нашого селища. (Ініціативна група: о. В. Павлюк, Л. Дулеба, Н. Марко-Дайляні, А. Лубкович, Л. Плитка, І. Скиба). Волонтерська група збирає кошти на боротьбу з коронавірусом у Підволочиську. Ці люди активно спілкуються з керівництвом ЦРЛ, Центром первинної медико-санітарної допомоги, сімейними лікарями. А лікарі, в свою чергу, надають списки необхідних речей для захисту медичного персоналу від COVID-19. Приємно сказати, що ініціатива волонтерів працює і тому вона дуже потрібна.
 «Люди, не будьте байдужі!», - звертаються до мешканців Підволочиська учасники групи «Стоп Коронавірус. Підволочиськ».
 Тож, не будьмо байдужі!
 Підволочиська селищна просить мешканців залишатися в дома та дотримуватися усіх заходів запобігання поширення коронавірусної інфекції.
 Тож піклуйтеся про власне здоров’я та станьте прикладом для інших.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису