У вівторк, 7 квітня відбулася III зустріч з консультантами - урбаністами Олександром Шевченком (м.Київ) та Ярославом Яковлевим (м. Харків) в рамках проекту «Створення простору з покращеною інфраструктурою для мешканців та бізнесу у парку смт Підволочиськ». На цей раз, в умовах карантину – онлайн, у формі вебінару.

Дві попередні зустрічі з консультантами, в яких активну участь взяли мешканці громади, відбулися 11 лютого та 21 лютого 2020 року в залі селищної ради. В ході дискусій, обговорень було намічено основні зони, опорні елементи майбутнього проекту реконструкції парку у Підволочиську.

Під час онлайн-зустрічі, посилання на яку було розміщено на  офіційному сайті громади та на сторінці Підволочиської селищної ради у Facebook, було презентовано архітектурну концепцію облаштування  парку у смт Підволочиськ. Хто не мав можливості долучитися до онлайн-презентації, пропонуємо ознайомитися  з цим документом можете тут ⇒ Архітектурна концепція облаштування  парку у смт Підволочиськ

Даний захід відбувався в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність»  (DOBRE), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) в ході реалізації проєкту «Створення простору з покращеною інфраструктурою для мешканців та бізнесу у парку смт. Підволочиськ».


#Підволочиська_ОТГ
#DOBRE
#USAID
#Зможемо

Фото без опису

фото III зустрічі (7.04.2020)

 

Фото без опису

фото II зустрічі (21.02.2020)

 

Фото без опису

фото II зустрічі (21.02.2020)

 

Фото без опису