Фото без опису

 Міжнародним Фондом  Відродження було оголошено конкурс «Людяність і взаємодопомога»: гуманітарна ініціатива проти пандемії. Метою конкурсу є підтримати найрізноманітніші громадські ініціативи зі взаємодопомоги під час епідемії коронавірусу в Україні. Середня вартість проєктів становить 50 тис. грн.

 

 В сьогоднішніх складних умовах поширення  коронавірусної інфекції мешканці нашої громади об’єднуються заради спільної мети – збереження здоров’я  людей.

 

 До участі в конкурсі було подано три різних заявки від нашої Підволочиської ОТГ. Одна із них була успішна і отримає фінансування від Міжнародного Фонду Відродження.

 

На сьогодні, за інформацією організаторів, переможцем конкурсу стала ГО «Територія  нових змін» голова ГО Ірина Скуратко, спільно з ініціативною групою «Стоп Коронавірус». Щиро вітаємо наших друзів  ГО «Територія  нових змін» та ініціативну групу «Стоп Коронавірус» з перемогою. Дякуємо за вашу активну громадянську позицію, за вашу діяльність по збору коштів та придбанні засобів захисту для медичного персоналу нашої районної лікарні. Дуже раді, що саме ваша заявка стала одним із переможців конкурсу і отримає фінансування від благодійного фонду.

 

 Адже, разом ми всі «цеглинка до цеглинки» збудуємо наш гарний дім – успішну Підволочиську громаду!

 

# ЗМОЖЕМО