Як уже повідомлялося раніше, для медиків Підволочиської громади працівники селищної ради, відділів культури та освіти, фінуправління й територіального центру перераховували одноденний заробіток.

 За частину зібраних коштів Підволочиська громада, для лікарів первинної медико-санітарної допомоги  придбала захисні щитки, захисні костюми, рукавички та маски.

 Минулого тижня голова Підволочиської громади Віталій Дацко із головним лікарем Підволочиського центру первинної медико-санітарної допомоги Мирославом Вовчком відвідали села: Мислова, Мовчанівка, Кам’янки, Богданівка, Клебанівка, Супранівка. Вони передали у ФАПи цих сіл одноразові халати, костюми, рукавички та маски,
‍а вчора, 13 квітня, таку ж допомогу було передано у ФАПи сіл: Дорофіївка, Богданівка, Галущинці, Жеребки, Іванівка, Турівка, Фащівка, Рожиськ, Чернилівка, Оріховець, Староміщина,  Качанівка;  зі старостами сіл було обговорено питання щодо карантину, самоізоляції людей (та їх родичів), котрі повернулись із-за кордону, забезпечення місцевих ФАПів медикаментами, а також дезінфекцію сіл. 

 Пам’ятаймо! Разом, тільки в спільній координації, тільки в об’єднанні зусиль ми переможемо цю біду, яка сьогодні вирує в усьому світі!

Фото без опису

с.Дорофіївка

Фото без опису

с.Богданівка

Фото без опису

с.Галущинці

Фото без опису

с.Жеребки

Фото без опису

с.Іванівка

Фото без опису

с.Турівка, Фащівка, Рожиськ

Фото без опису

с.Чернилівка, Оріховець

Фото без опису

с.Качанівка