23 квітня відбувся вебінар на тему «Посилення потенціалу ОТГ  з основ проєктного менеджменту», організований Тернопільським регіональним  офісом  Програми «U-LEAD з Європою, в якому взяли участь  фахівці, відповідальні за підготовку та реалізацію проєктів розвитку ОМС.

Метою даного вебінару було:

  • Навчити представників об’єднаних територіальних громад базовим принципам та основам проєктного менеджменту.
  • Навчити представників об’єднаних територіальних громад готувати заявки на конкурс малих грантів  2020 для України посольства Словацької Республіки в Києві.

Керівниця Тернопільського регіонального офісу Наталія Онищук зазначила, що проєктний менеджмент це не просто можливість для залучення додаткових ресурсів та розвитку громад, але й чудовий інструмент для налагодження ефективної комунікації керівництва ОТГ та громадських організацій.

Спікер Тарас Рашкевич, експерт з регіонального розвитку Програми ULEAD з Європою у Тернопільській області, розповів про базові принципи проєктного менеджменту, вибір та формулювання ідеї проєкту, подання та оцінювання проєкту. А  також учасники працювали над практичним кейсом на основі конкурсу малих грантів 2020 для України посольства Словацької Республіки в Києві.