Фото без опису     

       Допомогу по частковому безробіттю можуть отримати представники малого та середнього бізнесу, які зупинили або ж скоротили діяльність через карантин; сплачували єдиний внесок (ЄВ) за найманих працівників упродовж 6 місяців, які передують даті зупинення чи скорочення діяльності і не припинили трудових відносин з ними на момент звернення до служби зайнятості.

           Аби отримати цю допомогу, потрібно впродовж 30 днів з моменту зупинки чи скорочення діяльності звернутися до центру зайнятості за місцем сплати ЄВ; подати необхідні документи в один із зручних для Вас способів: оригінали - через скриньку для кореспонденції в ЦЗ чи поштою, або (сканкопії) - на email.

           Упродовж трьох робочих днів Тернопільський обласний центр зайнятості перевіряє документи та ухвалює рішення щодо надання допомоги. Якщо рішення позитивне – є ще три робочих дні, аби укласти відповідний договір з центром зайнятості.

         «Роботодавці будуть подавати конкретно по кожному місяцю списки, працівників, які були в стані часткового безробіття і скільки коштів ми повинні перерахувати“, – розповіла директорка Підволочиської районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості Ірина Левицька.

            Уся інформація на сайті Державного центру зайнятості у розділі «Роботодавцям» - https://is.gd/sCGoBM<https://is.gd/sCGoBM>.

            Деталі – за телефоном «гарячої» лінії в Тернопільському обласному центрі зайнятості – (0352) 23-49-82 та контактним телефоном з питань надання послуг роботодавцям у Підволочиській райфілії ОЦЗ – (03543) 2-11-43.