День Героїв або Свято Героїв — щорічне свято в Україні, встановлене на честь українських вояків — борців за волю України, а саме: лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, гайдамаків, опришків, січових стрільців, вояків Армії УНР, ОУН-УПА, а також героїв Небесної сотні та діючою російсько-української війни.
День Героїв — це день пам’яті всіх українців, що присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України, це свято величі духу українських вояків — борців за волю України та є символом незборимості української нації.
На знак вшанування пам’яті полеглих патріотів України, напередодні цього визначного, для кожного з нас дня, всечесні отці відслужили панахиду біля Меморіалу Небесної Сотні. У спільні молитві взяли участь голова Підволочиської селищної ради Віталій Дацко, голова Підволочиської РДА Борис Онищук, його заступник Назарій Хрущ.
В кінці відзначення свята  з власною  музичною композицією виступив житель селища Підволочиськ,  учасник АТО - Андрій Шептицький.
У зв’язку з карантинними умовами  не відбулася щорічна хода селищем, а лише кожна організація покладала квіти до пам’ятників Героїв, які є в селищі Підволочиськ.