3 грудня у Підволочиському будинку культури відбувся ювілейний творчий вечір віртуоза – скрипаля, заслуженого працівника культури України Любомира Рокецького, майстерну гру, якого  мали можливість слухати у Італії, Франції, Люксембурзі, Англії, Німеччині, Польщі, Австрії, Естонії, Болгарії, Іспанії. 

     Глядачі у переповненому залі познайомилися із світовим розмаїттям мелодій у виконанні Любомира Рокецького. Магія його скрипки торкнулася і танцю, і музики, і заповітних мрій, і сердець глядачів.

     Привітати з ювілеєм нашого знаменитого земляка приїхали  не менш знамениті його друзі: заслужений працівник культури України -  Іван Громик,  співак, композитор та художній керівник гурту «Світозари» - Ігор Яснюк, заслужений артист України Василь Хлистун та його донька Ірина,  автор та виконавець власних пісень - Павло Доскоч, зразковий колектив сучасного танцю «Фламінго» також привітали ювіляра  тріо «Горлиця» Підволочиського будинку культури.

    Щиросердечно привітали Любомира Рокецького і селищний голова Віталій Дацко, керівник апарату Підволочиської РДА - Петро Копач та директор будинку культури Діана Поп’як.

      У своєму вітанні селищний голова побажав ювіляру:  щоб з роками його талант і харизма не згасали, а творча діяльність приносила славу, популярність і успіх; вірних шанувальників, гучних аплодисментів; щоб завжди були сили і здоров’я на творчість і виконання своїх бажань і досягнень;  щоб серце завжди було переповнене любов’ю, а душа -  світлим щастям і вручив йому нагрудний знак «Почесний житель Підволочиської громади».

                                 Фото без опису