Фото без опису

Шановні пані та панянки Підволочиської ОТГ!

Підволочиська селищна рада в рамках Програми DOBRE співпрацює із Національним Демократичним Інститутом (США) та Українським жіночим фондом. Наші  партнери оголошують набір учасниць в «Академію Жіночого Лідерства».

 Ми шукаємо активних жінок нашої громади, які готові працювати задля розвитку та процвітання власного містечка та села, жінок, які прагнуть позитивних змін, але яким не вистачає впевненості та команди для їхнього втілення, жінок, які мають ідею, але поки не знають що з нею робити!

Буде проведено онлайн-презентацію для представниць громади, під час якої ви зможете детально дізнатись про мету, завдання й зміст навчальної програми Академії, про можливості участі у програмі мікрогрантів аби отримати фінансування ваших ініціатив. Окрім того, випускниці попередніх Академій охоче поділяться з вами досвідом та прикладами успішно реалізованих власних проектів. Тривалість презентації – 1 година.

! Ви можете приєднатись до презентації у будь-який зручний для Вас день, 29 вересня (вівторок): 15.00 – 16.00 або 30 вересня (середа): 15.00 – 16.00

Презентація Академії Жіночого Лідерства для активних жінок з відбудеться в онлайн форматі (на платформі ZOOM).

Посилання на конференцію для представниць  Підволочиської селищної ради та інших громад Тернопільської області:

https://us02web.zoom.us/j/88470105913?pwd=dU5DRGVhdFhOWXBoMzZ1SHUwWDVSZz09

Ідентифікатор конференції: 884 7010 5913

Код доступу: 588168

 Будемо раді зустрічі на презентації Академії Жіночого Лідерства!