Фото без опису

Під час вуличної акції яка проходила на центральній площі в Підволочиській  громаді 29 вересня 2020 року від жителів громади було зібрано та розглянуто 68 пропозицій.

 

Найбільш часто серед пропозицій, які подавали мешканці громади були наступні:

  1. Покращення стану доріг в громаді (вулиць Наливайка, Грушевського, Франка, Корольова, Івасюка, П.Мстислава, дороги Росохуватець-Коршилівка-Супранівка, а також доріг в селах Турівка, Фащівка, Тарнаруда) - 9 пропозицій.
  2. Облаштування стічного каналу по вул.Кармелюка – 8 пропозицій.
  3. Ремонт тротуарної доріжки в смт.Підволочиськ по вул.Д.Галицького (від ТОВ Фабрика пластмасових виробів" до заправки на роздоріжжі Підволочиськ - Волочиськ - Староміщина) – 6 пропозицій.
  4. Благоустрій території біля озера в селищі Підволочиськ– 6 пропозицій.
  5. Облаштувати скверик біля Ощадбанку – 4 пропозиції.
  6. Облаштувати тротуар по вул.Шухевичів – 2 пропозиції.
  7. Капітальний ремонт краєзнавчого музею ім. О.Ковча– 2 пропозиції.
  8. Провести благоустрій селищного парку – 2 пропозиції.
  9. Організувати сортування та переробку твердих побутових відходів на території громади – 2 пропозиції.
  10. Упорядкувати територію біля рову між вулицями  С.Крушельницької та Української – 2 пропозиції.
  11. Провести відповідні роботи по ремонту та покращенню зовнішнього вигляду фонтану на центральній площі селища Підволочиськ– 2 пропозиції.
  12. Благоустрій придорожньої полоси при в'їзді в с.Староміщина – 2 пропозиції.
  13. Перенести розміщення торгового ринку в селищіПідволочиськ в інше доступне та зручне з для СПД місце – 2 пропозиції.

 

Також, були і такі пропозиції: облаштувати дитячий ігровий майданчик в районі  автостанції Підволочиськ; заміна вітражів, ремонт фасаду, ремонт центрального фойє, ремонт виставкового залу та  поновлення сценічного одягу Підволочиського будинку культури Підволочиської селищної ради; провести освітлення по вул.С.Бандери (буд.1,3,5,7); провести ремонт центральної каналізації в с.Кам'янки; відновити рейс автобуса до с.Коршилівка; виготовлення проєкту та будівництво спортивного залу в Підволочиській ЗОШ І-ІІІ ст. Підволочиської селищної ради; заміна підлоги та даху спортивного залу Підволочиської ДЮСШ Підволочиської селищної ради; придбання автобуса для Підволочиської ДЮСШ для перевезення дітей на різні заходи: спортивні та мистецькі; побудувати волейбольний майданчик з резиновим покриттям та покращити покриття поверхні баскетбольного майданчика на стадіоні КФСП "Колос" Підволочиської селищної ради; при можливості перевести працівників сільських закладів культури  на повні ставки; відновити роботу ліхтарів для освітлення в сквері біля Підволочиської музичної школи ім. Л.Курбаса Підволочиської селищної ради;облаштування прибудинкової території біля будинку 56 по вул. П.Мстислава; встановлення дитячого майданчика на території біля будівників по вулиці  Зелена 3, Зелена 3"А" та Зелена 5.