Фото без опису

Шановні пані та панянки Підволочиської ОТГ!

Підволочиська селищна рада в рамках Програми DOBRE співпрацює із Національним Демократичним Інститутом (США) та Українським жіночим фондом. Наші  партнери оголошують набір учасниць в «Академію Жіночого Лідерства».

Ми шукаємо активних жінок нашої громади, які готові працювати задля розвитку та процвітання власного містечка та села, жінок, які прагнуть позитивних змін, але яким не вистачає впевненості та команди для втілення своїх ініціатив, жінок, які мають ідею, але поки не знають, що з нею робити!

Навчання в Академії Жіночого Лідерства – це не тільки можливість отримати актуальні й сучасні знання практичного спрямування, а й участь в програмі мікрогрантів, і як результат - гарантоване фінансування для реалізації 2-х проектів у громаді.

 

5-денне он-лайн навчання в Академії розпочнеться з кінця жовтня 2020 р. і продовжиться в листопаді, реалізація в громадах підтриманих проектів стартуватиме з січня 2021 р.

 

Реєстрація до участі в Академії вже розпочалась і триватиме до понеділка 12 жовтня за посиланням  https://ukr.wf/anketad . Поспішайте, час ще є!

 

У разі запитань, прохання звертатись до контактної особи програми DOBRE у нашій громаді Наталії Зубко за електронною адресою [email protected] або до Олени Панченко, координаторки Академії Жіночого Лідерства від Українського Жіночого Фонду, за  номером телефону  050 917 39 06, 096 215 69 45, або електронною поштою [email protected] . 

Фото без описуФото без описуФото без опису