Фото без опису

З 2017 року Підволочиська ОТГ стала учасницею  Програми “U-LEAD з Європою”.Підволочиська селищна рада – єдинагромада у західній Україні, яка стала переможцем у Третьому раунді відбору Програми «U-LEAD з Європою» в частині створення Центрів надання адміністративних послуг по проєкту «Мобільний ЦНАП».

Від Програми громада отримала Технічне завдання для модернізації власного Центру надання адміністративних послуг (надалі – ЦНАП), де рекомендована модель  для громади – ЦНАП селищної ради з віддаленими робочими місцями та виїзним мобільним ЦНАПом.

07.10.2020 року за участю регіонального координатора Програми «U-LEAD з Європою» Ігоря Бригілевича відбулося чергове засідання робочої групи з модернізації  Центру надання адміністративних послуг Підволочиської селищної ради. У ході засідання Ігор Бригілевичпрезентував План інформування мешканців про модернізований ЦНАП та окреслив основні напрямки модернізації:

- розширено перелік адміністративних послуг, які будуть надаватися ЦНАП до 162 послуги. Додано послуги соціального характеру та пенсійного фонду, що дозволить малозабезпеченим верствам населення громади оформляти та отримувати соціальні виплати на місцях без виїзду в центр громади. 

-створення трьох віддалених робочих місць ЦНАПу у громаді: Кам’янківськийстаростинський округ (с. Кам’янки), Качанівськийстаростинський округ  (с. Качанівка) та Іванівський старостинський округ (с. Іванівка).

- надання адміністративних послуг виїзним мобільним ЦНАПом щотижнево, згідно складеного графіку в інші населені пунктиПідволочиської ОТГ.

Голова робочої групи Степан Мельничук проінформував робочу групу про виконану Підволочиськоюселищною радою роботу, згідно технічного завдання. Зокрема,  завершено ремонтно-будівельні роботи по розширенню та реконструкції частини приміщення під Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) за адресою: смт. Підволочиськ, вул. Д. Галицького, 35; встановлено пожежну сигналізацію, охоронну систему, придбано меблі та оргтехніку, цифрову валізу для мобільного ЦНАПу та інше потрібне спеціальне обладнання.

Селищний голова Віталій Дацконаголосив, що впровадження новітніх технологій для спрощення отримання населенням громади адміністративних послуг, що стосуються питань нерухомості, землі, а також адміністративних послуг з оформлення різного роду соціальних виплат людям, які цього потребують, є і надалі залишиться пріоритетним в нашій громаді.

# ЗМОЖЕМО