Фото без опису

 

9 листопада - Всеукраїнський День працівників культури та майстрів народних мистецтв.

Наша Підволочиська громада багата на таланти!!! Ми гордитися тим, що багато виходців з нашої Підволочиської громади є успішними та відомими людьми в Україні та за її межами!!!

Шановні працівники культури, майстри народного мистецтва, аматори сцени, які за покликанням серця присвячують своє дозвілля мистецтву, намагаються реалізувати себе як особистість через творчість!

Щиро і сердечно вітаємо зі святом !   

Завдяки Вам, – справжнім подвижникам своєї справи, культура Підволочищини, як галузь, попри всі труднощі та негаразди, розвивається, збагачується новими іменами, цікавими формами роботи.

Вагомий внесок у відродження національної культури вносять численні аматорські об’єднання, зберігають і передають від покоління до покоління історичну пам’ять народу працівники клубів, бібліотек, театрів, музею, музичної та художньої шкіл.   

Всім працівникам культури, майстрам народної творчості та аматорам сцени бажаємо здоров’я, успіхів у професійній діяльності, невичерпної енергії, незгасаючого прагнення до самовдосконалення, творчого натхнення та щастя.

Зичимо Вам нових мистецьких перемог, успішної реалізації творчих ініціатив і нових культурних проектів.