Фото без опису

 Вчора, 18 березня 2021 року, за підтримки Програми ЄС «U-LEAD з Європою», Підволочиська громада, одна з чотирьох громад України, отримала спеціальний автомобіль, мобільний ЦНАП.

Завдяки мобільному ЦНАПу буде організовано швидкий і якісний доступ до адміністративних послуг громадян уразливих категорій, в тому числі людей з інвалідністю, осіб, які опікуються малими дітьми, літніх людей, які мають проблеми дістатися до ЦНАП у смт Підволочиськ. Виїзним мобільним ЦНАПом щотижнево, згідно складеного графіку, будуть надаватися адміністративні послуги в усіх населених пунктах Підволочиської громади.

Як все починалося?

У 2019 році наша громада взяла участь у Третьому раунді відбору Програми «U-LEAD з Європою» в частині створення Центрів надання адміністративних послуг по проекту «Мобільний ЦНАП». І ми, єдині в західній Україні, стали переможцями даного проекту. Проте, для отримання машини, від Програми громада отримала  ряд  завдань, які було реалізовано.

А саме, проведено ремонтно-будівельні роботи по розширенню та реконструкції частини приміщення під ЦНАП, встановлено пожежну сигналізацію, охоронну систему, придбано меблі та оргтехніку, спеціальне обладнання.

Це дало можливість нам розширити перелік адміністративних послуг, які будуть надаватися ЦНАПом із 78 до 162. Додано послуги соціального характеру, що дозволить малозабезпеченим верствам населення громади оформляти та отримувати соціальні виплати на місцях без виїзду в центр громади.

Крім того, створено три віддалених робочих місця ЦНАПу у старостатах сіл Супранівка, Жеребки, Кам’янки.

Ми маємо бажання змінюватися, впроваджувати новації у роботі, з кінцевою метою покращення рівня життя мешканців громади, підняття соціальних стандартів, створення комфортних умов проживання і спільними зусиллями, крок за кроком ідемо до поставленої мети.

Згуртована, професійна, командна робота - це успіх будь-якого проекту!!!

# ЗМОЖЕМО

Фото без опису

Фото без опису