Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, пишалися своєю родиною і рідним краєм.

 1 червня 2021 року у селищі Підволочиськ під патронатом голови Підволочиської селищної ради Віталія Дацка, за підтримки ТОВ «Надзбруччя хліб», ТМ «Ласунка», ГО «Міст», ПП Слободяна Романа, ПП Дулеби Лесі, організованою службою у справах дітей, відділом освіти, Центром дитячої та юнацької творчості, за сприяння КЗ «Центр надання соціальних послуг», Підволочиської районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості, відділення № 5 (Підволочиськ) Тернопільського районного управління поліції ГУНП в Тернопільській області, Підволочиського районного відділу Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області, Підволочиського професійного ліцею, проведено День захисту дітей.

 Заходи відбулись в Центрі дитячої і юнацької творчості для усіх бажаючих дітей Підволочиської громади.

 Талановиті та обдаровані діти отримали призи, грамоти та грошові нагороди, а усі присутні ласували безкоштовними морозивом та круасанами. Крім того, діти мали можливість безоплатно пострибати на батутах.

 Окремо відзначено День захисту дітей в дитячому будинку сімейного типу родини Рожицьких, в якому виховуються діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування. Дану сім’ю з дружнім візитом відвідали завідувач сектору Наталя Романишин та головний спеціаліст Любов Ковальчук Підволочиського РС УДМС у Тернопільській області вручивши дітям солодкі подарунки. А також діти відпочили в Тернопільському аквапарку «Лімпопо».

 10 дітей нашої громади, під супроводом Оксани Антонів головного спеціаліста служби у справах дітей Тернопільської райдержадміністрації та Надії Коваль фахівця соціальної роботи, взяли участь в обласному заході до Дня захисту дітей, організований Тернопільською обласною державною адміністрацією в ТРЦ «Подоляни».

 Щиро вдячні усмім організаторам, меценатам, учасникам за вагомий внесок в проведення заходу!

 Об'єднаймо зусилля не лише раз у рік 1 червня у створені дітям належних умов для повноцінного розвитку заради майбутнього, а кожного дня  і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.