Фото без опису

З початку 2021 року через Підволочиську районну філію Тернопільського обласного центру зайнятості 162 роботодавці шукали працівників на 570 вакансій. Серед них четверта частина - із заробітною платою від мінімальної до середньої по області, 2,5 % вище середньої по області. Про це повідомила заступник директора-начальник відділу організації працевлаштування населення Підволочиської районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості Ірина Гнат.

Так, зарплату у 15 тис. грн пропонують лікарю-анестезіологу, 10 тис. грн. – водіям автотранспортних засобів, майстру виробництва, водію навантажувача, техніку-електрику, електрогазозварнику.

За видами економічної діяльності роботодавці найбільше потребували працівників у сфері торгівлі та ремонту транспортних засобів, у переробній промисловості, в охороні здоров’я, у сільському господарстві та наданні пов'язаних із ними послуг та на виробництві харчових продуктів.

На 28 липня 2021 року на Підволочищині є 28 актуальних вакансій. Найбільший попит мають: водії автотранспортних засобів, водії навантажувачів, продавці, пекарі.

Серед них є місця праці із середнім розміром зарплати у 8000 грн. Найбільше потрібні швачки, токар та водій-інструктор.