Фото без опису

 

Зі старостами сіл зустрівся менеджер по Тернопільській області від ТОВ «УкрМілкІнвест» і презентував можливість для сімей громади розпочати вести власний сімейний бізнес, у себе вдома, не виїжджаючи за межі рідного села.   тримувати стабільний прибуток за кількагодинний робочий день. Прлива власна справа навзамін важкій ручній роботі по господарству!

ТОВ «УкрМілкІнвест» пропонує жителям громади, переважно сільської місцевості, взяти участь у проекті створення сімейних молочних ферм та отримувати стабільний прибуток за кількагодинний робочий день. Приваблива власна справа навзамін важкій ручній роботі по господарству!

          Ініціативні  та  зацікавлені  люди подають  заявку на фінансування для відкриття сімейної ферми.

          За фінансового сприяння компанії «УкрМілкІнвест» відкривають  сімейну ферму – отримують допомогу у фінансуванні на будівництво ферми, придбання обладнання, придбання ВРХ, консультативний супровід.

          Продають молоко  власної   сімейної  ферми для  «УкрМілкІнвест» за ціною на 1 грн. більшу від ціни молокозаводу для населення, що дає додатковий дохід від кожної корови близько 10 тис. грн. на рік.

У нас в громаді вже є успішний приклад такої сімейної молочної ферми, відкритої у рамках саме цього проекту.

Зацікавлені особи можуть отримати всю інформацію у контакт-центрі компанії за телефоном:

+38067-248-0028

 +38097-774-2540

  +38096-727-503

Буклет