Згідно Закону України « Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури», у відділі культури, туризму та з питань діяльності ЗМІ Підволочиської селищної ради 09.08.2021р. відбулось перше засідання конкурсної комісії на заміщення посади керівника закладу культури ( розгляд поданих документів).

1. Директора  комунального закладу Підволочиського будинку культури Підволочиської селищної ради.

2. Директора Підволочиської центральної бібліотеки з філіями Підволочиської селищної ради.

3. Директора комунальної установи Підволочиської селищної ради « Підволочиський краєзнавчий музей імені Омеляна Ковча».

 

 Всі кандидати були допущені до другого засідання.

  16. 08.2021р. відбулось друге засідання конкурсної комісії на заміщення посади керівника закладу культури (співбесіда з кандидатами).

 

 Результати конкурсу:

 На директора  комунального закладу Підволочиського будинку культури Підволочиської селищної ради розглядалась кандидатура діючого директора Поп’як Діани Євгенівни.

За – 3,

Проти – 0,

Утрималось – 4

Конкурсна комісія відхилила кандидатуру Поп’як Діани Євгенівни на посаду директора  комунального закладу Підволочиського будинку культури. Буде оголошено другий конкурс.

 

 На посаду директора Підволочиської центральної бібліотеки з філіями Підволочиської селищної ради розглядалась кандидатура діючого директора Жолубак Людмили Антонівни.

За – 7,

Проти – 0,

Утрималось – 0

Конкурсна комісія приймає рішення про визначення переможця конкурсу  Жолубак Л.А.

 

 На посаду директора комунальної установи Підволочиської селищної ради «Підволочиський краєзнавчий музей імені Омеляна Ковча» розгядалась кандидатура діючого директора Діденка Б.В. та Мокрія Т. Ю.

Голосування по Діденку Б.В.:

За – 0,

Проти – 3,

Утрималось – 5

Голосування по Мокрію Т.Ю.:

За – 7,

Проти – 0,

Утрималось – 1

 

Конкурсна комісія приймає рішення про визначення переможця конкурсу  Мокрія Т.Ю.