Фото без опису

 

 

       Станом на 01 жовтня 2021 року за даними ГУ ДПС у Тернопільській області по Підволочиській територіальній громаді обліковується заборгованість фізичних осіб – боржників, якими не сплачено самостійно нарахованих або донарахованих контролюючим органом сум податкових зобов’язань на загальну суму 264,3 тис. грн. за податками і зборами у розмірі, що не перевищує 3060 грн. (включно).

    Проведення перевірки сумлінності у сплаті податків  можливо за допомогою офіційного вебпорталу ДПС України (https://tax.gov.ua) за посиланням: Головна/ Відкриті дані/, де щомісячно оприлюднюється інформація про суб’єктів господарювання, які мають податковий борг. А також, платники можуть звернутися до Центру обслуговування платників Підволочиської ДПІ ГУ ДПС у Тернопільській області за адресою: смт. Підволочиськ, вул.Зелена,1 або по телефонах 2-25-70 та 2-17-82 для проведення звірки про стан розрахунків з бюджетом за податками та зборами.

         З метою уникнення негативних наслідків по нарахуванню пені та штрафних санкцій, Підволочиська селищна рада просить боржників виконати податковий обов’язок та сплачувати податки вчасно та в повному обсязі.

          Реквізити рахунків для сплати податкового боргу до бюджету Підволочиської ТГ наводяться у файлі:  Рахунки з 01.01.2021р.