Фото без опису

 

На обліку дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах перебуває 35 дітей, які виховуються в 14 сім'ях. З метою їх захисту прав та інтересів  02 листопада 2021 року відбулось засідання міждисциплінарної команди.

Міждисциплінарна команда (МДК)? команда фахівців, які є працівниками суб'єктів для захисту прав дітей, що перебувають у складних життєвих обставинах.

МДК забезпечує:

1) прийняття узгоджених дій та рішень в інтересах дитини;

2) аналіз інформацію про дитину, її сім'ю, складні життєві обставини, в яких вона перебуває, результатів оцінювання потреб дитини та її сім'ї у соціальних послугах, здатності батьків здійснювати догляд та виховання дитини, рівня виконання ними батьківських обов'язків;

3) розроблення, виконання, систематичний (щоквартальний) перегляд і коригування індивідуального плану із забезпеченням відповідності запланованих заходів інтересам дитини, а також індивідуального плану надання соціальних послуг, у тому числі плану соціального супроводу сім'ї дитини;

4) ініціювання розгляду питання щодо соціального захисту дитини, яка перебуває у складних життєвих обставинах, на засіданні комісії з питань захисту прав дитини, зокрема щодо обов'язковості надання соціальних послуг (проходження індивідуальних корекційних програм) особам у разі невиконання ними батьківських обов'язків, вчинення домашнього насильства чи жорстокого поводження з дитиною.