Фото без опису

Міжнародна асоціація юристів (МАЮ) розробила програму для документування злочинів «eyeWitness to Atrocities», на яку хочемо звернути Вашу увагу. Програма використовувалась під час розгляду судом історичних справ в Демократичній Республіці Конго,розслідування порушень прав людини на Близькому Сході та для збирання доказів злочинів на території Донецької та Луганської областей.


      Програма «eyeWitness to Atrocities» має наступні переваги:

  • Програма в автоматичному режимі збирає метадані, які підтверджують автентичність фото/відео/аудіо записів.
  • Інформація, завантажена в програму, захищена від подальшого редагування.
  • Дані автоматично передаються і зберігаються на Cloud з посиленим режимом захисту.
  • Копію фото/відео/аудіо записів, завантажених в «eyeWitness to Atrocities», також можна завантажувати для іншихцілей – зберігати в галерею телефону чи завантажувати в інші ресурси для збору доказів. Використання програми«eyeWitness to Atrocities» полегшує верифікацію фото/відео/аудіо записів, завантажених на інші ресурси.
    • «eyeWitness to Atrocities» автоматично передасть інформацію в Міжнародний кримінальний суд, який вжепроводить розслідування подій в Україні.

      Програма доступна для Android 6.0 або новішої версії і завантажити її можна з
      Google Play Store: 
      https://play.gogle.como/store/apps/details?id=com.camera.easy
      .
      Програма вже маєінтерфейс українською та російською мовами і автоматично завантажується на мові телефонуБільш детальну інформацію про програму можна знайти за посиланням:

      https://twitter.com/eyewitnessorg/status/1498283017504182272
      .
      У випадку запитань щодо технічних аспектів роботи програми, запитів від ЗМІ чи слідчих органів з розробникамипрограми можна зв’язатись за контактними даними, вказаними за посиланням:

      https://www.eyewitness.global/RU/connect


      Також інформацію можна подавати на інформаційну платформу  warcrimes.gov.ua