Остання неділя червня – Всеукраїнський День молоді. Сьогоднішні учні, студенти, молоді робітники, підприємці, науковці формуватимуть майбутнє нашої держави, усіх сфер економіки та життєдіяльності соціуму.

Служба зайнятості Підволочищини активно сприяє молодим жителям області у тому, аби вони знайшли себе на ринку праці: свідомо та виважено обрали професію, здобули її, знайшли місця праці, реалізували свій фаховий потенціал.

Протягом січня-травня 2022 року 269 осіб з числа молоді до 35 років (25% від загальної кількості) шукали роботу за допомогою Підволочиської районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості. З них, 10 випускників ВНЗ, 6 - професійно-технічних закладів освіти; 95% вже мали професійний досвід.

Цьогоріч вдалося працевлаштувати 78 молодих громадян, з них 1 - отримав роботу з компенсацією роботодавцям витрат єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Про це розповіла директорка Підволочиської районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості Ірина Левицька.

16 безробітних віком до 35 років за спрямуванням Підволочиської районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості пройшли професійне навчання. 18 молодих краян було залучено до інших робіт тимчасового характеру. Профорієнтаційні послуги було надано 200 молодим безробітним, у т.ч. 38 учням і студентам різних закладів освіти.

На 1 червня 2022 року 88 безробітних з числа молоді продовжували пошук допомогою служби зайнятості Підволочищини.

 Зауважимо, що подати або знайти вакансію можна через сервіси:

"Робота зараз. Державна служба зайнятості".

Чат-бот: @DCZWorkNowBbot  або https://t.me/DCZWorkNowBbot

Канал: @DCZWorkNow або https://t.me/worknowdcz .

 "Робота на Тернопільщині"

Чат-бот: @work_Ternopil_bot або https://t.me/work_Ternopil_bot

Канал: @work_in_Ternopil_region або https://t.me/work_in_Ternopil_region

 Шановні шукачі роботи! Заповнити анкету-резюме можна за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/12c4BSF0DPhGMTLFdRN_-yZDAmhkycGj4o069vvUx8yk/edit   

За більш детальною інформацією зверніться до Підволочиської районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості телефон: +380672925632, стаціонарний телефон гарячої ліній: +380354322285,  Е-mall: pidvo_tr@dcz.gov.ua або в Telegram: @DCZ19_Ternopil (https://t.me/DCZ19_Ternopil) чи https://web.telegram.org/z/#5134509646. Довідки можна отримати за телефоном "гарячої лінії" Тернопільського обласного центру зайнятості – 0635765756.