З нагоди відзначення 1 жовтня 2022 року  Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветеранів, працівник Підволочиського бюро правової допомоги Людмила Стефура 6 жовтня 2022 року провела правопросвітницький захід на тему   «Соціальний захист людей похилого віку та ветеранів в Україні» з керівником закладу Оксаною Капелусь та очолюваним нею трудовим колективом Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Підволочиської селищної ради».

Під час заходу поспілкувалась з працівниками центру надання соціальних послуг, до яких звертаються мешканці громади похило віку певних категорій, які потребують соціального захисту. Особливу увагу під час спілкування було приділено, порядку отримання безоплатної вторинної правової допомоги. Оскільки, люди похилого віку певних категорій мають право на захист від держави відповідно до Закону України “Про безоплатну правову допомогу”.

Оскільки, багато громадян звертаються до Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Підволочиської селищної ради» то в ході проведеного заходу, було досягнуто домовленості про перенаправлення громадян в бюро правової допомоги для отримання консультацій та роз’яснень правового характеру, так і надання безоплатної вторинної правової допомоги.