Фото без опису

 

       Сьогодні Підволочиська громада попрощалася з воїном Національної гвардії України, двадцятиоднорічним, жителем села Кам'янки ТАРАСОМ ТОМАЧКІВСЬКИМ.
🙏Ми будемо пам'ятати Тараса, як доброго та позитивного хлопця, одночасно мужнього та сміливого воїна, який в свої 21 випробував смак війни, жертвуючи власним життям за наше мирне життя в незалежній Україні.
🇺🇦Тарас дуже швидко став дорослим, після закінчення 9 класів Кам'янківської школи, закінчив Підволочиський професійний ліцей, проте все життя мріяв про кар'єру військового.
Пішов служити на строкову військову службу, а згодом приєднався до військової служби за контрактом до батальйону імені генерала Кульчицького Національної гвардії України, де до останнього дня виконував завдання з оборони нашої держави від окупанта.
Загинув старший солдат НГУ Тарас Томачківський 27 грудня 2022 року на Луганщині під містом Кремінна підчас ворожого мінометного обстрілу українських позицій.
🙏 Похоронну процесію провадив місцевий парох, військовий капелан, отець Андрій Курило з багаточисленим духовенством.
Тіло супроводжували Тарасові побратими - нацгвардійці під сумні мотиви військового оркестру.
Матері загиблого від керівництва Національної гвардії України було вручено подяку за службу та сумлінне виконання службових обов'язків в лавах Національної гвардії України.
🙏Висловлюємо щире співчуття усім рідним та побратимам, усім хто знав та буде пам'ятати Тараса згадуючи його у свої молитвах.
🇺🇦Герої не вмирають!!!
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису