Фото без опису

Кухар 3-6 розрядів за 2 дні – легко!

 

5 жителів Підволочищини вже скористався такою можливістю

 

Якщо у Вас є знання та досвід роботи за професією кухар, але немає відповідного документа про кваліфікацію, Тернопільський обласний центр зайнятості сприяє у підтвердженні результатів неформального професійного навчання (набутих професійних знань, умінь і навичок, незалежно від місця, строку та форми їх отримання).

Кваліфікацію кухаря 3-6 розрядів лише за 2 дні можна підтвердити у Рівненському і Одеському центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості та Вищому професійному училищі № 33 м. Києва і отримати документ державного зразка.

Такою можливістю вже скористалася 41 особа.

Для підтвердження результатів неформального професійного навчання потрібно:

- звернутися у місцевий підрозділ служби зайнятості;

- заповнити анкету самооцінювання за обраною професією;

- отримати направлення на підтвердження кваліфікації;

- дізнатися: вартість, за якими критеріями, де і коли відбуватиметься іспит;

- підготуватися і успішно здати теоретичну (1-й день) і практичну частини (2-й день);

- отримати документ про професійно-технічну освіту за даною професією.

Фінансування підтвердження результатів неформального професійного навчання здійснюється за рахунок коштів особи або роботодавця.

За більш детальною інформацією зверніться до Підволочиського управління Тернопільської філії Тернопільського обласного центру зайнятості телефон: +380672925632, стаціонарний телефон гарячої ліній: +380354322695,  Е-mall: pidvo_tr@dcz.gov.ua,

 в Telegram: @DCZ19_Ternopil (https://t.me/DCZ19_Ternopil) або у відділ активних програм зайнятості управління реалізації політики зайнятості Тернопільського обласного центру зайнятості за тел.: (0352) 43-49-18, 52-55-57.