В гостях у побратимів

В гостях у побратимів

     Під час Великодніх свят селищний голова Віталій Дацко відвідав своїх бойових побратимів із 44 ОАБр привітав їх із світлим святом Великодня,  передав їм Пасхальні гостинці та побажав щоб в ці святкові життєдайні дні, коли все оновлюється та оживає до кожного із них прийшов мир і спокій, добробут і достаток. Щоб Божа благодать торкнулася кожного з них для очищення душ і сердець, щоб кожен з них отримав бажання творити добрі та корисні справи на благо нашої держави для прийдешнього покоління. А також побажав усім своїм побратимам у цей радісний час  відчути повноту життя та щедроти української землі і щоб Всевишній подарував кожному із них міцне здоров'я, витримку, мудрість, впевненість, та безмежну любов.

Турбота про людей похилого віку

Турбота про людей похилого віку

     Напередодні Великодня селищних голова Віталій Дацко разом з директором територіального  центру Оксаною Капелусь, заступником  заввідділення соціальної допомоги вдома  Галиною Федик відвідали та привітали   одиноких громадян похилого віку  Підволочиської громади з величним святом - Христовим Воскресінням та вручили великодні продуктові набори завдяки людям, небайдужим до потребуючих верств населення - директора ТОВ "Агробізнес" Олега Михайловича Собуцького та керівника регіонального блоку "Агорхолдингу "Мрія" Надії Ігорівни Нагірної.

30-річчя Чорнобильської трагедії. Вшанування ліквідаторів Чорнобильської АЕС

30-річчя Чорнобильської трагедії. Вшанування ліквідаторів Чорнобильської АЕС

   26 квітня 2016 року в залі засідань Підволочиської селищної ради, головою громади В.Дацком було відзначено пам’ятними медалями учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС та вручено матеріальну допомогу. Крім того, такою ж медаллю та цінними подарунками посмертно відзначено вдів померлих учасників ліквідації аварії.

Зустріч з питань «Стратегії розвитку Підволочиської громади»

Зустріч з питань «Стратегії розвитку Підволочиської громади»

    21 квітня 2016 року в будинку культури смт. Підволочиськ відбулася зустріч під головуванням селищного голови В.Дацка по питанню «Стратегія розвитку Підволочиської громади». На нараду були запрошені голова РДА і голова районної ради, депутати обласної ради О.Самсоненко та С.Швець, депутати селищної ради та виконуючі обов’язки старост сіл громади. Керівники та представники сільськогосподарських підприємств та підприємці.

Канадсько - Польський проект розвитку

Канадсько - Польський проект розвитку

       11-12 квітня в м.Тернополі відбувся тренінг "Стратегія планування та надання соціальних  послуг у нових об'єднаних громадах в Україні" організований канадсько-польською програмою підтримки демократії та асоціацією міст України. Заняття проводили кваліфіковані польські консультанти з асоціації польських міст. В тренінгу взяли участь Підволочиський селищний голова Віталій Дацко, депутат селищної ради Мар'яна Кузьмін, голови громад Шумська, Скалата (Тернопільська область, Меджибішу, Макова (Хмельницька область).

Турнір з футболу пам’яті тренера В.В.Миколайчука

Турнір з футболу пам’яті тренера В.В.Миколайчука

  2-3 квітня у спортивному залі Підволочиської ДЮСШ відбувся Турнір з футболу пам’яті тренера В.В.Миколайчука. В турнірі прийняли участь 8 футбольних команд з чотирьох областей: Чернівецька (м.Заставна), Львівська (м.Золочів), Хмельницька (м.Волочиськ), Тернопільська (Тернопіль, Скалат, Підволочиськ-1, Підволочиськ-2, Збараж). У фіналі зустрілися команди Збараж-Підволочиськ-1. Перемогу отримала команда міста Збараж.