Турбота про людей похилого віку

Турбота про людей похилого віку

     Напередодні Великодня селищних голова Віталій Дацко разом з директором територіального  центру Оксаною Капелусь, заступником  заввідділення соціальної допомоги вдома  Галиною Федик відвідали та привітали   одиноких громадян похилого віку  Підволочиської громади з величним святом - Христовим Воскресінням та вручили великодні продуктові набори завдяки людям, небайдужим до потребуючих верств населення - директора ТОВ "Агробізнес" Олега Михайловича Собуцького та керівника регіонального блоку "Агорхолдингу "Мрія" Надії Ігорівни Нагірної.

30-річчя Чорнобильської трагедії. Вшанування ліквідаторів Чорнобильської АЕС

30-річчя Чорнобильської трагедії. Вшанування ліквідаторів Чорнобильської АЕС

   26 квітня 2016 року в залі засідань Підволочиської селищної ради, головою громади В.Дацком було відзначено пам’ятними медалями учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС та вручено матеріальну допомогу. Крім того, такою ж медаллю та цінними подарунками посмертно відзначено вдів померлих учасників ліквідації аварії.

Зустріч з питань «Стратегії розвитку Підволочиської громади»

Зустріч з питань «Стратегії розвитку Підволочиської громади»

    21 квітня 2016 року в будинку культури смт. Підволочиськ відбулася зустріч під головуванням селищного голови В.Дацка по питанню «Стратегія розвитку Підволочиської громади». На нараду були запрошені голова РДА і голова районної ради, депутати обласної ради О.Самсоненко та С.Швець, депутати селищної ради та виконуючі обов’язки старост сіл громади. Керівники та представники сільськогосподарських підприємств та підприємці.

Канадсько - Польський проект розвитку

Канадсько - Польський проект розвитку

       11-12 квітня в м.Тернополі відбувся тренінг "Стратегія планування та надання соціальних  послуг у нових об'єднаних громадах в Україні" організований канадсько-польською програмою підтримки демократії та асоціацією міст України. Заняття проводили кваліфіковані польські консультанти з асоціації польських міст. В тренінгу взяли участь Підволочиський селищний голова Віталій Дацко, депутат селищної ради Мар'яна Кузьмін, голови громад Шумська, Скалата (Тернопільська область, Меджибішу, Макова (Хмельницька область).

Турнір з футболу пам’яті тренера В.В.Миколайчука

Турнір з футболу пам’яті тренера В.В.Миколайчука

  2-3 квітня у спортивному залі Підволочиської ДЮСШ відбувся Турнір з футболу пам’яті тренера В.В.Миколайчука. В турнірі прийняли участь 8 футбольних команд з чотирьох областей: Чернівецька (м.Заставна), Львівська (м.Золочів), Хмельницька (м.Волочиськ), Тернопільська (Тернопіль, Скалат, Підволочиськ-1, Підволочиськ-2, Збараж). У фіналі зустрілися команди Збараж-Підволочиськ-1. Перемогу отримала команда міста Збараж.

Толока

Толока

    З метою належної підготовки до Великодніх свят 2 квітня в селищі Підволочиськ та в населених пунктах громади відбулася толока. В якій взяли участь працівники селищної ради та її структурних підрозділів, працівники районної ради, територіального центру, підприємці та інші небайдужі жителі громади.