Відбулися громадські слухання

Відбулися громадські слухання

 Сьогодні, 24 лютого о 15:00  відбулися громадські  слухання, щодо обговорення  проєкту детального плану території двох земельних ділянок, які розташовані за межами населеного пункту с. Галущинці Підволочиського району Тернопільської області для будівництва, експлуатації та обслуговування об’єктів енергетики, що виробляють електричну енергію з альтернативних джерел енергії (вітрової електричної станції) на земельній ділянці, орієнтовною площею 0,5 га з розміщенням 1 (однієї) вітрової турбіни орієнтовною загальною потужністю до 5 МВт та для будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (комплексної трансформаторної підстанції) на земельній ділянці, орієнтовною площею до 0,3 га та звіту про стратегічну екологічну оцінку.

Підволочиська ДПІ ГУ ДПС інформує

Підволочиська ДПІ ГУ ДПС інформує

Оголошення карантину на території України змінило життя і найманих працівників, і роботодавців. Працівники були змушені піти у відпустки, страхувальники мали все одно подавати звіти з єдиного соціального внеску. Як зробити це коректно та уникнути зайвих помилок при нарахуванні та сплаті внеску – саме під час «гарячої лінії», яка відбулася у третій декаді лютого, начальниця управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Тернопільській області Лариса Березюк поспілкувалася із додзвонювачами на цю тему. Про що цікавились суб’єкти господарювання надаємо увазі читачам.

Робоча зустріч із начальником поліції

Робоча зустріч із начальником поліції

 Сьогодні, відбулася робоча зустріч начальника відділу поліції №5 (смт Підволочиськ) Миколи Смакули та заступника начальника Євгена Теслі із селищним головою Віталієм Дацком, обговорили питання щодо функціонування в Підволочиській громаді проєкту «Поліцейський офіцер громади».

Відбулися  засідання депутатських комісій

Відбулися засідання депутатських комісій

 Сьогодні в Підволочиській селищній раді відбулося засідання двох депутатських комісій – з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва та сфери послуг, а також,  з питань регламенту, прав людини, законності, депутатської діяльності, етики.

Відбулося  засідання двох депутатських комісій

Відбулося засідання двох депутатських комісій

   Сьогодні в Підволочиській селищній раді відбулося засідання двох депутатських комісій - з планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку та з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.