Відкриття "Пансіонату для літніх людей та осіб з інвалідністю"

Відкриття "Пансіонату для літніх людей та осіб з інвалідністю"

  24 листопада в Підволочиській громаді відбулася знакова подія - відкриття "Пансіонату для літніх людей та осіб з інвалідністю" (відділення комунального закладу "Територіального центру надання соціальних послуг Підволочиської селищної ради".   На цьому заході  було присутні дуже багато людей, духовенство, голови громад, представники влади різних рівнів, благодійники та меценати.   Як зазначили у своєму зверненні всечесні отці: " Служіння хворим – це надзвичайно важливе служіння, до якого слід мати особливий вроджений хист. Треба відверто говорити, що далеко не всі люди, навіть фахівці, мають бажання бути слугами людей, які важко хворіють. Однак, правда полягає також у тому, що певні здібності до цього можна в собі зрощувати, розвивати". Щоб допомагати бідним, хворим, немічним – не обов’язково бути багатим, бо для цього достатньо бути добрим. Не слід боятися послужити хворому через те, що прийде час, і ми самі будемо потребувати чужої допомоги."

Відкритий «Кубок мера» з футзалу 2019 року

Відкритий «Кубок мера» з футзалу 2019 року

  24 листопада розпочалися ігри 1/8 частини відкритого «Кубка мера» Підволочиської ОТГ  з футзалу 2019 року. З вітальним словом до учасників звернувся селищний голова, голова Підволочиської районної федерації футболу Віталій Дацко, який побажав гравцям спортивних успіхів та перемог.  

Відзначення 265-річчя храму св. Миколая Чудотворця в селі Галущинці

Відзначення 265-річчя храму св. Миколая Чудотворця в селі Галущинці

 17 листопада архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський УГКЦ Василій (Семенюк) візитував парафію св. Миколая Чудотворця с. Галущинці (Підволочиського деканату). З нагоди 265-тилітнього ювілею храму архиєрей очолив Божественну Літургію за участю декана Підволочиського о. Михайла Валійона, адміністратора парафії о. Володимира Фурмана та великої кількості вірних парафії, представників влади і гостей.

Візьми участь в анкетуванні!

Візьми участь в анкетуванні!

  Якщо тобі більше 14 і менше 35, то ти щаслива молода людина і саме тобі визначати основні пріоритети у реалізації молодіжної політики на території Підволочиської селищної ради.

СПОРТИВНІ  ІГРИ ШКОЛЯРІВ

СПОРТИВНІ ІГРИ ШКОЛЯРІВ

   16 листопада  в спортивному залі ДЮСШ відбувся чемпіонат Тернопільської області з гандболу серед дівчат 2006 р. н., та серед дівчаток 2007р.н. і молодших. У віковій категорії 2007 р.н. участь прийняли дві команди дівчаток  Підволочиської ДЮСШ. Матчі в цій віковій групі пройшли цікаво, безкомпромісно емоційно. В результаті проведення ігор: 1 місце зайняла команда Підволочиської ДЮСШ-1(дівчатка 2007-2008 р.н. тренер  Гладин А.Б.), 2 місце команда Лановецької ЗОШ N2 (тренер Боденчук В.І.) 3 місце зайняла команда Підволочиської ДЮСШ-2 (дівчатка 2009-2010 р.н. тренер Гладин А.Б.). Вітаємо юних гандболісток Підволочиської ДЮСШ з цим успіхом і бажаємо їм нових перемог. Молодці!!!

Спортивні ігри школярів

Спортивні ігри школярів

   12 листопада 2019 року в спортзалах Підволочиської гімназії ім.І.Франка відбулись  змагання з волейболу  серед дівчат ЗССО І-ІІІ ст. в рамках І Спортивних ігор школярів Підволочиської ОТГ (відкрита першість) 2019-2020 н.р.

У рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту Мін’юсту «Я МАЮ ПРАВО!»

У рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту Мін’юсту «Я МАЮ ПРАВО!»

  7 листопада 2019 року з метою інформування та підвищення правової обізнаності мешканців Підволочиського району  з метою реалізації  просвітницького проекту "Я маю право!"  фахівці «Підволочиського бюро правової допомоги» Тернопільського місцевого центру з надання БВПД провели інформування громадян щодо особистих прав, а також щодо можливостей отримати безоплатну правову допомогу та захистити свої права. Долучайтеся до національного правопросвітницького проекту Мін'юсту "Я МАЮ ПРАВО!". Звертайтеся за правовою допомогою. Захищаймо права разом! 0 800 213 103 - єдиний контакт-центр системи БПД. pravo.minjust.gov.ua