ТРИВАЄ КОНКУРС з відбору адвокатів

ТРИВАЄ КОНКУРС з відбору адвокатів

Нагадуємо, що ТРИВАЄ КОНКУРС з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги. Він стартував 20 січня, завершиться 30 березня, а заявки приймаються до 23 лютого цього року.

«Яким я бачу парк в Підволочиську?»

«Яким я бачу парк в Підволочиську?»

«Яким я бачу парк в Підволочиську?» - саме це запитання вчора стояло перед усіма присутніми, які прийшли на першу зустріч з консультантами – урбаністами Олександром Шевченком (м.Київ) та Ярославом Яковлевим (м.Харків). Перш ніж розпочати зустріч з мешканцями Підволочиська, урбаністи спільно з молодими архітекторами Святославом та Ярославом Ракочими, які розробили проект реконструкції селищного парку вийшли на місце, щоб зрозуміти і побачити  незалежним поглядом про що йде мова. Обійшовши всю територію, зустрівшись з жителями, які проходили парком, урбаністи опитували людей щодо візії та змін парку, які б хотіли вони зробити в ньому.

Змагання з баскетболу  серед дівчат ЗССО І-ІІІ ст.

Змагання з баскетболу серед дівчат ЗССО І-ІІІ ст.

   11 лютого 2020 року в спортзалі  Підволочиської гімназії ім.І.Франка  відбулись  змагання з баскетболу  серед дівчат ЗССО І-ІІІ ст. в рамках І Спортивних ігор школярів Підволочиської ОТГ (відкрита першість) 2019-2020 н.р.

І ЗНОВУ ПЕРЕМОГА У ФУТЗАЛІ УЧНІВ ПІДВОЛОЧИСЬКОЇ ДЮСШ

І ЗНОВУ ПЕРЕМОГА У ФУТЗАЛІ УЧНІВ ПІДВОЛОЧИСЬКОЇ ДЮСШ

   8 лютого в спортивному залі Підволочиської ДЮСШ відбулися зональні змагання чемпіонату Тернопільської обл. з футзалу серед юнаків 2005-2006 р.н. В змаганнях  прийняли участь 5 команд: ДЮСШ м.Тернопіль, ОДЮСШ смт.Копичинці, Нива м.Тернопіль, Великогаївська ОТГ, ДЮСШ смт.Підволочиськ. Вихованці тренера - викладача Колотія В.М.- учні Підволочиської ДЮСШ в результаті проведених ігор впевнено посіли 1 місце в зональних змаганнях  та вибороли путівку у фінальну частину  змагань. Вітаємо з цією перемогою команду Підволочиської ДЮСШ та бажаємо перемог у фінальній частині змагань.

ПІДВОЛОЧИСЬКІ ДІВЧАТА – КРАЩІ ФУТЗАЛІСТКИ ОБЛАСТІ!

ПІДВОЛОЧИСЬКІ ДІВЧАТА – КРАЩІ ФУТЗАЛІСТКИ ОБЛАСТІ!

  7 лютого в спортивному залі Підволочиської ДЮСШ відбувся чемпіонат Тернопільської області з футзалу серед дівчаток 2007 р.н. і молодших. В змаганнях прийняли участь п’ять команд. Чемпіоном Тернопільської області стала команда Підволочиської ДЮСШ (тренери-викладачі Гладин А.Б., Дрейко С.М., Слободян В.В.), яка перемогла команди Тернопопя 5-4, Бережан 2-0, Почаїва 3-0, Ланівців 5-0. Кращим гравцем турніру визнана   Омельяненко Вікторія гравець команди Підволочиської ДЮСШ.

Відбувся оргкомітет

Відбувся оргкомітет

  На виконання  указу Президента України від 11 лютого 2004 року в Підволочиській селищній раді  відбувся оргкомітет до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав у якому прийняли участь: заступник селищного голови Володимир Витрикуш, начальник відділу культури, туризму та з питань діяльності ЗМІ селищної ради Інга Бабій, заступник голови Підволочиської РДА Назар Білик, головний спеціаліст відділу освіти Підволочиської селищної ради Руслан Бень та голова Підволочиської районної організації Української спілки ветеранів Афганістану Ігор Шуфляк. На комітеті обговорювалися організаційні питання проведення заходу, який відбудеться 14 лютого об 11:00 год. на меморіалі Слави.

Змагання з настільного тенісу

Змагання з настільного тенісу

  В лютому в спортивному залі  ЗОШ І-ІІІ ст. 23 м.Тернопіль  відбулись  змагання з настільного тенісу  серед ЗЗСО І-ІІ ст. ( 1-2 лютого - 22 команди) та серед юнаків ЗССО І-ІІІ ст.( 8-9 лютого - 24 команд ) в рамках XXIV Спортивних ігор школярів Тернопільщини  2019-2020 н.р. В підсумку команди ЗЗСО відділу освіти Підволочиської селищної ради  зайняли 5 місце серед ЗЗСО І-ІІ ст. та 4 місце серед юнаків ЗССО І-ІІІ ст. 15 -16 лютого відбудуться змагання серед дівчат ЗССО І-ІІІ ст.