Толока

Толока

    З метою належної підготовки до Великодніх свят 2 квітня в селищі Підволочиськ та в населених пунктах громади відбулася толока. В якій взяли участь працівники селищної ради та її структурних підрозділів, працівники районної ради, територіального центру, підприємці та інші небайдужі жителі громади.

Дитячий майданчик

Дитячий майданчик

    16 березня 2016 року заступник селищного голови Мельничук Степан Андрійович та начальник УЖКГ Гиса Богдан Миронович зустрілися з підрядником щодо обговорення встановлення дитячого ігрового майданчика в селищному парку. Було також вивчено питання  благоустрою дитячого майданчика, парку, встановлення бруківки та лавочок.

Допомога волонтерської групи селищної ради

Допомога волонтерської групи селищної ради

               Волентерський рух підтримки вдів учасників АТО успішно продовжує свою діяльність в Підволочиській територіальній об'єднаній громаді. Як депутат громади хочу висловити щирі слова вдячності представнику Тернопільського обласного автомайдану Чайківському Сергію за сприяння якого було надано посильну допомогу вдові учасника АТО Тимощук Наталії с. Галущинці. Матеріально - побутові умови проживання п. Наталії потребували значного покращення (заміна підлоги в кімнатах та коридорі, облаштування ванної кімнати). Приватні підприємці м. Тернополя виділили будівельні матеріали (0.5 т цементу, 28.5 м2 ламінованої підлоги, керамічну плитку для облаштування ванної кімнати). Також хочу відзначити волонтерів, які забезпечили доставку будматеріалів депутату Підволочиської районної ради Збрику Олегу та жителю с. Галущинці Кметю Ярославу.

Професійний підхід до благоустрою селища

Професійний підхід до благоустрою селища

              27 лютого за сприяння депутата обласної ради Самсоненка О. Ф. в Підволочиську працювала група ландшафних дизайнерів з м. Києва. Наталя Василівна із своїм помічником та селищним головою Дацко В.Г., заступником селищного голови Мельничуком С. А., начальником УЖКГ Гисою Б. М. обстежили значні ділянки в селищі: в' їзд в Підволочиськ, біля пам'ятників Незалежності та Т.Г.Шевченка, центральний майдан, старий та молодий парк, дитячий майданчик та інші території для підготовки проектних пропозицій благоустрою та ландшафного дизайну даних територій. Після надання проектних пропозицій селищна рада планує провести громадські слухання для їх обговореня. Також зацікавлених осіб та громадських активістів просимо подавати свої проектні пропозиції до селищної ради інспектору з благоустрою Гацу Б.М., які також будуть приймати участь в обговоренні.

Вдячні за турботу про самотніх літніх людей

Вдячні за турботу про самотніх літніх людей

            За сприяння асоціації «Клівленд Майдан» з штату Огайо благодійний фонд «Нова Країна» керівником якого являється  Ростислав Макух, було надано благодійну гуманітарну допомогу територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  на суму 93 тисячі гривень. Левовою часткою допомоги являлися: функціональні ліжка, приліжкові тумби, ортопедичні матраци для завершення облаштунку другого стаціонарного відділення в селі Галущинці. Представник волонтерської групи депутат районної ради Збрик О.Т. доставив даний груз зі Львова. Також, у складі грузу були: капельниці,  медичні маски, катетори, шприци, та інший медичний інвентар.