У дружніх зустрічах

У дружніх зустрічах

      21 травня у гімназії №6 м. Волочиськ пройшов «Турнір співдружності» з настільного тенісу серед спортсменів Підволочиського та Волочиського районів. Серед дівчат третє місце у Діани Перчук з Волочиська, друге Тетяна Антощук з Воробіївки. Переможцем турніру серед дівчат стала Олена Харчук з Пеньковець.  Чоловічі місця розподілилися так: на третьому місці Євген Козачук з Кам’янок, друге і перше відповідно у Володимира Матусяка та Валерія та Валерія Сліпченка з Волочиськ.

Поїздка в Польщу

Поїздка в Польщу

   Днями Підволочиський селищний голова Віталій Дацко разом з начальником відділу організаційно-виконавчої роботи виконавчого апарату Підволочиської селищної ради разом з тим депутатом селищної ради Мар’яною Кузьмін повернулися з Польщі, де брали участь у проекті.

Дитячі майданчики

Дитячі майданчики

В квітні-травні  були проведені ремонтні роботи дитячого майданчика у парку. А на центральній площі,  та біля будинку Школяра планується  встановлення дитячих майданчиків до Дня захисту дітей.

Реконструкція очисних споруд

Реконструкція очисних споруд

   Підволочиська селищна рада замовила проектно-кошторисну документацію каналізаційно-очисних споруд. Проектом реконструкції каналізаційних очисних споруд передбачається улаштування будівель та споруд. Технологічне устаткування прийняте відповідно до технологічної потреби і проведених розрахунків з урахуванням сучасних технологій зменшення енергоємності, збільшення терміну експлуатації і спрощення обслуговування.  Очисні споруди за комплектовані сучасними компресорними обладнаннями «Lutos»  та насосним обладнанням «Foras».

5 кубок Збруча з волейболу

5 кубок Збруча з волейболу

7 травня у місті Волочиськ відбувся фінал 5 кубка Збруча з волейболу серед сільських команд Волочиського та Підволочиського району. Перемогу здобула команда села Качанівка, призери кубка 2 місце Городниця 3 місце Колодіївка.

Робочий візит

Робочий візит

В.Дацко з робочою поїздкою відвідав село Жеребки під час якої зустрівся з в.о. старости А. Дідухом і обговорили актуальні проблеми села з напрямком покращення благоустрою.  А також з директором територіального центру О.Капелусь побували у селі Галущинцях.

Селищний голова та заступник відвідали село Рожиськ

Селищний голова та заступник відвідали село Рожиськ

Селищний голова В.Дацко та заступник І.Осадчук відвідали село Рожиськ де за сприяння благодійного фонду «Агорохолдинг Мрія» передали в користування Рожиської ЗОШ-І ст. спортивний інвентар, а в сільський будинок культури озвучувальну апаратуру.

Освітлення

Освітлення

     В зимово-весняний період було завершено монтування вуличного освітлення в селах Качанівка, Іванівка, Кам’янки та селищі Підволочиськ.