Зустріч з командиром батальйону Національної гвардії

Зустріч з командиром батальйону Національної гвардії

     8 липня в Підволочиській РДА за участю голови РДА та голів громад району відбулася зустріч з командиром батальйону Національної гвардії та заступником командира по тиловій роботі про співпрацю органів місцевого самоврядування та батальйону Національної  гвардії розташованому у місті Тернополі. На зустрічі обговорювалися заходи по популяризації контрактної служби та волонтерської допомоги батальйону.

Робочий візит в села Мислова, Качанівка, Іванівка, Оріховець та Чернилівка

Робочий візит в села Мислова, Качанівка, Іванівка, Оріховець та Чернилівка

  4 липня селищний голова В.Дацко, заступники селищного голови І.Осадчук та В. Витрикуш відвідали з робочим візитом та зустрілися із старостами сіл Мислова, Качанівка, Іванівка, Оріховець та Чернилівка.

Хай Бог благословить Вас за доброту

Хай Бог благословить Вас за доброту

   2 липня в Підволочиську за ініціативи депутата селищної ради та голови районної спілки воїнів – афганців І.Шуфляка виступав гурт «Долг»,  який з благодійною метою збирав кошти на підтримку Збройних сил України. Селищний голова В.Дацко подякував за їх благородну місію та патріотичне виховання молоді. Жителі та гості селища щиро відгукнулися на даний захід.

Свято випускників в ліцеї

Свято випускників в ліцеї

30 червня в Підволочиському ліцеї  відбулися урочистості з нагоди випуску та вручення дипломів. На свято завітали селищний голова В.Дацко та перший заступник С.Мельничук,  які привітали випускників з успішним закінченням навчання.

ХІІ Український муніціпальний форум

ХІІ Український муніціпальний форум

В Одесі проходить ХІІ Український муніціпальний форум за участю міських голів громад, парламентарів, представників кабміну та експертів.

Турнір  з тенісу  з нагоди святкування Дня селища

Турнір з тенісу з нагоди святкування Дня селища

16-19 червня відбувся турнір з тенісу на призи селищного голови з нагоди святкування Дня Підволочиська. У змаганнях прийняли участь 18 спортсменів. Призові місця здобули: П’яте Максим Герасимчук (Підволочиськ), четверте Богдан Коза (Волочиськ), третє Богдан Луцик (Підволочиськ), друге  Віталій Слободян (Кам’янки), перше Тарас Пліс (Підволочиськ).