Бережемо найбільш вразливих

Бережемо найбільш вразливих

  Як уже повідомлялося, у Підволочиському районі, зокрема, у селі Галущинці було виявлено перший випадок захворювання на COVID-19.   За загальними даними відомо, що велику небезпеку інфекція становить для будинків людей похилого віку. ‍Тому, з метою непоширення коронавірусної інфекції серед найбільшої зони ризику, у відділення стаціонарного догляду в с. Галущинці та Підволочиська, голова селищної ради Віталій Дацко від працівників Територіального центру (13 костюмів), та з одноденного заробітку (7 костюмів) передав захисні костюми, диззасоби та маски для персоналу.

Oн-лайн нарада із керівниками загальноосвітніх закладів  Підволочиської громади

Oн-лайн нарада із керівниками загальноосвітніх закладів  Підволочиської громади

 Сьогодні відбулася он-лайн нарада із керівниками загальноосвітніх закладів  Підволочиської громади. Розглядалися питання  проведення підсумкового оцінювання навчальних досягнень учнів та організованого завершення 2019-2020 н.р., особливості діяльності закладів освіти під час карантину та оплати праці працівникам, порядок зарахування учнів у перші класи, проведення ЗНО-2020, підсумки недавньої атестації педпрацівників, а також роз'яснення нового Закону України "Про повну загальну середню освіту" щодо переведення керівників ЗЗСО на строкові трудові угоди.  У нараді також брав участь селищний голова Віталій Дацко.

ЩОДО РЕАЛІЗАЦІЇ ФРУКТІВ ТА ОВОЧІВ ЗАКЛАДАМИ РОЗДРІБНОЇ ТОРГІВЛІ ХАРЧОВИМИ ПРОДУКТАМИ ПІД ЧАС КАРАНТИННИХ ОБМЕЖЕНЬ

ЩОДО РЕАЛІЗАЦІЇ ФРУКТІВ ТА ОВОЧІВ ЗАКЛАДАМИ РОЗДРІБНОЇ ТОРГІВЛІ ХАРЧОВИМИ ПРОДУКТАМИ ПІД ЧАС КАРАНТИННИХ ОБМЕЖЕНЬ

ЩОДО РЕАЛІЗАЦІЇ ФРУКТІВ ТА ОВОЧІВ ЗАКЛАДАМИ РОЗДРІБНОЇ ТОРГІВЛІ ХАРЧОВИМИ ПРОДУКТАМИ ПІД ЧАС КАРАНТИННИХ ОБМЕЖЕНЬ Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України інформує щодо питань реалізації фруктів та овочів закладами роздрібної торгівлі харчовими продуктами під час дії карантинних обмежень.

Оперативна інформація по Підволочиській громаді

Оперативна інформація по Підволочиській громаді

В Підволочиському районі станом на 11.00 год. 22 квітня 2020 року маємо 1 лабораторно підтверджений випадок  COVID-19. Встановлюється коло контактних осіб для відібрання біоматеріалу.  Хворий житель села Галущинці захворювання лабораторно підтвердили у державній установі "Тернопільський обласний лабораторний центр МОЗ України". Більшість з нас схильна думати, що біда може статися «десь  далеко», «з кимось», але тільки не з нами. Заперечення і невизнання потенційної проблеми породжує відчуття оманливої безпеки. Багатьом не подобається носити маски  - ніби в них важко дихати. Хтось нехтує дистанцією у чергах, бо хоче скоріше завершити покупки. І пам’ятайте, важко дихати не в масці  - важко дихати із запаленням. Нагадуємо: при перших симптомах респіраторних захворювань обов’язково зателефонуйте своєму сімейному лікарю. Залишайтесь вдома! Самоізоляція - найдієвіший  спосіб убезпечення себе від інфікування. Бережіть себе. #StopКоронавірус