Турбота про населення громади в час карантину

 25 березня Підволочиський селищний голова Віталій Дацко разом із головним лікарем  КП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Мирославом Вовчком відвідали  частину сіл громади (Кам’янки, Мовчанівка, Богданівка, Клебанівка, Росохуватець, Мислова,  а Галущинці, Жеребки відвідала директор КЗ "Територіальний центр надання соціальних послуг Підволочиської селищної ради" Оксана Капелусь). Ними роздано  засоби індивідуального захисту (маски, деззасоби та одноразові рукавички). Завтра планують завітати у ФАПи  та амбулаторії  решти  сіл Підволочиської ОТГ й надати їм таку ж  допомогу. Віталій Дацко зазначив, що працівники сімейної медицини, фельдшера, медсестри є першими, хто контактує з людьми, у яких є підозра на COVID – 19, і тому допомога й підтримка необхідна їм першочергово, адже забезпечивши належні умови для роботи медичних працівників сьогодні – ми будемо здорові завтра.

У Підволочиську щоденно проводять дезінфекцію вулиць, під’їздів та громадських місць

 У зв’язку з заходами в боротьбі з вірусною інфекцією (COVID-19) в Підволочиську  щоденно проводять дезінфекцію під’їздів, сходових кліток багатоповерхових будинків, також вулиць селища, особливу увагу звертають на місця найбільшого скупчення  і найчастішого перебування людей.  В свою чергу Підволочиська селищна рада просить усіх мешканців громади без нагальної потреби на виходити на вулицю, дбати про своє здоров'я і здоров'я рідних та виконувати всі умови введеного карантину.

У Підволочиську проводять дезінфекцію вулиць, під’їздів та громадських місць

 У зв’язку з заходами в боротьбі з вірусною інфекцією (COVID-19) в Підволочиську проводять дезінфекцію під’їздів, сходових кліток багатоповерхових будинків, також вулиць селища, особливо перехрестя, зупинок, дитячих майданчиків, лавок.  Використовують для цього дезрозчин «Біомой» та «Дезхлор». Вони безпечні для людей.

Епідемічна ситуація з спалаху хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19, є тестом на випробування країни – можливостей об’єднання навколо вирішення проблеми, витримки, дисципліни

  18 березня працівники Підволочиської селищної ради спільно з працівниками  Підволочиського відділу поліції  та представниками санітарно-епідеміологічної станції побували у навколишніх магазинах та поспілкувалися з власниками магазинів, закладів громадського харчування, кіосків щодо виконання заходів  Постанови   Уряду «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» та спільного засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайний ситуацій, вжити заходи щодо запобігання поширення інфекції, спричиненої коронавірусом COVID-19 на території Підволочиської громади. Директор комунального закладу «Милосердя» Віктор Гуцалюк провів роз’яснення серед працівників ринку, щодо заходів щодо запобігання поширенню інфекції, спричиненої коронавірусом COVID-19 на території Підволочиського ринку.