Збережемо здоров’я медиків

Збережемо здоров’я медиків

 Цими днями у Підволочиську центральну районну лікарню, центр первинної медико-санітарної допомоги та екстрену (швидку) допомогу, голова Підволочиської ОТГ Віталій Дацко вручив захисні костюми, котрі передав нашим медикам уродженець Підволочиська, керівник компанії «Тернохолод» Олександр Льотковський.

Дякуємо, шановні медики, за Вашу працю!

Дякуємо, шановні медики, за Вашу працю!

 Напередодні Великодня в цеху хлібзаводу в ТЗОВ "АГРОБІЗНЕС"  отець Микола освятив великодні паски. На це дійство завітав голова Підволочиської громади Віталій Дацко. Який передав уже освячені пасочки, від керівника хлібзаводу Олега Собуцького, нашим медикам центру первинної медико-санітарної допомоги, а також у ФАПи громади.  Також, Віталій Геннадійович передав великодню випічку у дитячий будинок сімейного типу сім'ї Рожицьких.

Парламент  збільшив штрафи за спалювання сухої рослинності в екосистемах України

Парламент збільшив штрафи за спалювання сухої рослинності в екосистемах України

 На позачерговому засіданні 13 квітня 2020 року Верховна Рада України ухвалила Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з метою збереження довкілля щодо посилення відповідальності за дії, спрямовані на забруднення атмосферного повітря та а або пошкодження об'єктів рослинного світу» (№2339).

Заходи по запобіганню поширенню коронавіру COVID-19 продовжуються

Заходи по запобіганню поширенню коронавіру COVID-19 продовжуються

 Як уже повідомлялося раніше, для медиків Підволочиської громади працівники селищної ради, відділів культури та освіти, фінуправління й територіального центру перераховували одноденний заробіток.

Оперативна інформація!

Оперативна інформація!

Станом на 12 квітня за інформацією головного лікаря Підволочиського центру первинної медико-санітарної допомоги Мирослава Вовчка у нашій громаді не зафіксовано жодної підозри та не виявлено жодного випадку захворювань на COVID-19.  При будь-яких симптомах хвороби зателефонуйте своєму сімейному лікареві та дотримуйтесь подальших рекомендацій. Також повідомляємо, що в Підволочиському центрі первинної медико-санітарної допомоги Підволочиської селищної ради та сімейних лікарів нашої громади є в наявності тести для виявлення коронавірусу COVID-19.  В країні ведуться посиленні заходи щодо запобігання поширенню коронавірусу тому фельдшери та медичні сестри Підволочиської первинки разом з працівниками поліції  здійснюють контроль  на посту автодороги М-12 для профілактики поширення вірусу в Тернопільській області. Просимо сприяти роботі поліції та медиків.

Робота по забезпеченню медичних працівників засобами захисту продовжується

Робота по забезпеченню медичних працівників засобами захисту продовжується

 Сьогодні, 10 квітня, селищний голова Підволочиської громади Віталій Дацко із головним лікарем Підволочиського центру первинної медико-санітарної допомоги Мирославом Вовчком повторно відвідали села: Мислова, Мовчанівка, Хмелиська, Кам’янки, Богданівка, Клебанівка, Супранівка. Й передали у ФАПи цих сіл одноразові халати, костюми, рукавички та маски. З понеділка планують відвідати ФАПи іншої частини сіл Підволочиської ОТГ й надати їм таку ж допомогу.   Також із старостами було обговорено питання щодо карантину, самоізоляції людей (та їх родичів), котрі повернулись із-за кордону, забезпечення місцевих ФАПів медикаментами, а також дезінфекцію сіл.