День Прапора

День Прапора

   23 серпня відбулося урочисте підняття прапора біля пам’ятника Незалежності (Ангелу Хоронителю). З вітальним словом виступив селищний голова В.Дацко. Грамотами до 25-ї річниці Дня Незалежності були нагороджені воїни АТО.      

Токівський замок зустрічає гостей

Токівський замок зустрічає гостей

     21 серпня у селі Токи відбулося свято замку «Токівський замок зустрічає гостей». Розпочалося святкування відправою священників,  молитвою за Україну та її народ, за мир та спокій на нашій землі.  Біля мурів старовинного замку зібрались керівники області, району, селищних громад, меценати, гості із навколишніх сіл, активну участь і допомогу в організації свята прийняв народний депутат Верховної ради М.Головко.  Відвідали свято делегація Підволочиської селищної ради на чолі з селищним головою В.Дацком. Токівчани радо зустрічали гостей хлібом і сіллю.

Творчий звіт учнів школи іноземних мов

Творчий звіт учнів школи іноземних мов

     21 серпня відбулася творчий звіт учнів Школи іноземних мов ОК, які на сцені  селищного парку показали свої знання та навички у вивчені іноземних мов, а саме у вивчені англійської мови. Оскільки 2016 рік відповідно до Указу Президента є роком англійської мови. Діти виконували пісні та вірші на англійській мові. Учасники та батьки були задоволені проведеним заходом та мають надію що такі заходи і надалі відбуватимуться.

Освячення пам’ятника загиблому воїну АТО Тарасу Біленькому

Освячення пам’ятника загиблому воїну АТО Тарасу Біленькому

    21 серпня в селищі Підволочиську на меморіалі Слави відбулося освячення пам’ятника загиблому в зоні АТО воїну Тарасу Біленькому. Вшанувати пам'ять загиблого воїна прийшли мешканці нашої громади, голова громади В.Дацко зі своїми заступниками, керівники районної ради та адміністрації, депутат Верховної ради України М.Головко, також були присутні члени громадської організації воїнів учасників АТО.  

Свято Спаса в Галущинцях

Свято Спаса в Галущинцях

      Свято Преображення Господнього відзначили у відділенні стаціонарного догляду с.Галущинці територіального центру надання соціальних послуг Підволочиської селищної ради. Учні Галущинецької школи привітали зі святом наших бабусь, дідусів, роздали усім посвячені плоди. Підволочиський селищний голова Віталій Дацко привітав усім жителів відділення. Багато щирих слів прозвучало від гостей. Свято вдалося.

Поточний ремонт тротуару в Підволочиську

Поточний ремонт тротуару в Підволочиську

    16 серпня в смт. Підволочиську розпочався ремонт тротуару по вул. П.Мстислава. Селищний голова В.Дацко та заступник селищного голови С.Мельничук ознайомилися з ходом робіт та обговорили з підрядником якість робіт.

Ремонтні роботи в селах громади

Ремонтні роботи в селах громади

    Практично у всіх селах Підволочиської громади розпочалися чи продовжуються капітальні або поточні роботи, встановлення дитячих майданчиків чи бруківки, ремонт шкіл, дитячих садочків, ФАПів, сільських клубів.    12 серпня селищний голова Віталій Дацко та інспектор селищної ради Олег Тимошик відвідали ряд сіл, де ознайомилися з роботами, які проводяться в селах.    В с.Качанівка продовжують встановлювати бруківку в сільському парку. В с.Кам’янки разом із старостою А.Реусом ознайомилися з початком монтажу дитячого майданчика. Директор Кам’янківської ЗОШ І-ІІІ ст. О.П.Кучерявенко розповіла про роботи поточного ремонту в школі.     В с.Богданівка староста села І.Цар та О.Тимошик визначили першочергові ділянки вулиць для освітлення села. Селищний голова та директор місцевої школи обговорили перелік робіт для відкриття роботи дитячого садочка. В с. Росохуватець із завідуючою місцевого будинку культури ознайомилися з початком капітального ремонту будинку культури.    Під час робочого візиту селищний голова В.Дацко висловив свої зауваження до роботи підрядників, які будуть враховані під час роботи.  

Ремонтні роботи в с.Староміщина

Ремонтні роботи в с.Староміщина

    В с.Староміщина розпочався ремонт місцевого ФАПу, який давно потребував мінімального ремонту та ремонт санвузла в дитячому садочку "Казка".

Фестиваль «Дзвони Лемківщини» 2016

Фестиваль «Дзвони Лемківщини» 2016

   Підволочиська об’єднана громада на чолі з селищним головою Віталієм  Дацком взяла активну участь у проведенні фестивалю «Дзвони Лемківщини», який проходив у місті Монастириська 6-7 серпня.

Робочий візит в села Турівка, Галущинці, Кам'янки

Робочий візит в села Турівка, Галущинці, Кам'янки

   5 серпня селищний голова В.Дацко та заступник селищного голови В.Витрикуш відвідали село Турівку, де зустрілися та розглянули із старостою села І.Каптієм та депутатом селищної ради Л.Герлою ряд питань оптимізації роботи комунальної служби в селі, роботу та ремонт ФАПу та графік руху рейсових автобусів.