Робочий візит в села Жеребки, Галущинці, Мислова та Оріховець

Робочий візит в села Жеребки, Галущинці, Мислова та Оріховець

   16 вересня селищний голова Віталій Дацко, заступник селищного голови Володимир Витрикуш та начальник відділу звернень Сергій Будник побували в селі Жеребки, де разом із старостою села А.Дідухом та директором школи О.Деревніцькою ознайомилися із початком встановлення дитячого майданчика, роботою дитячого садочка та школи. Звернули увагу на проведення робіт з благоустрою в селі та заходи з підготовки території дитячого майданчика.    В селі Галущинці разом із старостою села М.Схабом ознайомилися із будівництвом добудови до приміщень територіального центру соціальних послуг, яке фінансується із субвенції державного бюджету. Також обговорили початок робіт з будівництва водонапірної башти в селі.    В селі Мислова разом з головним спеціалістом відділу освіти Р.Бенем надали допомогу в місцевому ЗНЗ-ДНЗ із встановлення спеціальних інформаційних програм та ознайомилися з організацією харчування вихованців та учнів в закладі.    В селі Оріховець заступник селищного голови В.Витрикуш ознайомив селищного голову із завершенням встановлення частини енергозберігаючих металопластикових вікон у місцевій школі, що дасть значну економію енергоносіїв.    Роботи по капітальному та поточному ремонтах в громаді будуть активно продовжені - це капітальний ремонт вулиць Надзбручанська та Осіпова в Підволочиську, капремонт доріг в селах Качанівка, Оріховець, Чернилівка, капремонт клубів в селах Росоховатець, Супранівка, Староміщина, ремонт спортивного залу в Підволочиську, встановлення дитячих майданчиків в селах Хмелиська, Клебанівка, Іванівка, продовження встановлення тротуарної бруківки по вул. П.Мстислава в Підволочиську та багато інших робіт.

Відкриття дитячого майданчика в селі Кам'янки

Відкриття дитячого майданчика в селі Кам'янки

    16 вересня в центрі села Кам'янки відбулося урочисте відкриття дитячого майданчика, який був встановлений за ініціативи старости села Андрія Реуса та за підтримки селищного голови Віталія Дацка.    Діти села будуть мати повноцінний майданчик, де дійсно разом з батьками зможуть цікаво провести час. На святі були присутні вихованці дитячого садочка, учні місцевої школи, депутат селищної ради Віктор Москалик, керівник господарства "Медобори" Петро Колісник та о. Андрій, який провів посвяту майданчика.    А право відкрити разом із дітками отримав селищний голова Віталій Дацко. На малечу також чекали конкурси та частування. Староста села Андрій Реус подякував всім, хто активно брав участь у встановленні майданчика.

Підволочиські рятувальники відзначили професійне свято "День рятувальника"

Підволочиські рятувальники відзначили професійне свято "День рятувальника"

    "Запобігти, врятувати, допомогти" - під такими гаслами Підволочиські рятувальники відзначили професійне свято "День рятувальника".    На урочистостях  побував селищний голова Віталій Дацко, голова РДА Борис Онищук, голова районної ради Ігор Монартович та голова Скориківської сільської ради Зеновій Потіха.    Щодня бійці служби порятунку приймають виклик стихії, кидаються в бій з вогнем, рятують сотні людських життів, активно допомагають мирному населенню. Це справжні герої наших днів, які з честю виконують покладені на них завдання.    Селищний голова  та запрошені відзначили кращих рятувальників грамотами та подяками.

Спартакіада державних службовців та працівників органів  місцевого самоврядування

Спартакіада державних службовців та працівників органів місцевого самоврядування

    9-11 вересня 2016 року на базі мальовничого оздоровчого комплексу «Лісовий» с.Скоморохи, Бучацького району відбулась п’ятнадцята за ліком спартакіада серед державних службовців та працівників органів місцевого самоврядування Тернопільської області, в якій прийняла участь збірна команда Підволочиського району. До складу команди ввійшли представники Підволочиської, Скалатської об’єднаних територіальних громад та Підволочиської райдержадміністрації. Наші держслужбовці, депутати та працівники громад змагалися у таких видах спорту як: футбол, волейбол, настільний теніс, шахи, шашки та дартс. Кожен учасник нашої команди робив все можливе для спільної перемоги.

«Веселі старти» серед молодших школярів

«Веселі старти» серед молодших школярів

      З нагоди Дня фізичної культури та спорту відділом у справах спорту та охорони здоров’я спільно з методкабінетом відділу освіти Підволочиської селищної ради проведено «Веселі старти» серед учнів 2-их класів Підволочиської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Переможці та усі учасники були нагороджені грамотами та заохочувальними призами.

День фізичної культури та спорту

День фізичної культури та спорту

    11 вересня в селі Богданівка відбувся турнір з футболу серед ветеранів спорту з нагоди Дня фізичної культури. На відкриті змагань з привітальним словом виступив Віталій Дацко. В змаганнях брали участь 4 команди.

Турніри з пляжного волейболу і вуличного баскетболу з нагоди Дня фізичної культури та спорту

Турніри з пляжного волейболу і вуличного баскетболу з нагоди Дня фізичної культури та спорту

    11 вересня на Підволочиському стадіоні відбулися турніри з пляжного волейболу і вуличного баскетболу до Дня фізичної культури та спорту. Переможці та призери цих змагань нагороджені медалями та грамотами відповідних ступенів.  

Семінар-тренінг професора Шоджі Шіби (Японія)

Семінар-тренінг професора Шоджі Шіби (Японія)

     Управління якістю – назва семінар-тренінгу японського професора Шоджі Шіби проведений 10 вересня в м. Тернополі для держслужбовців, менеджерів, соціальних працівників. Шоджі Шіба працював в кращих університетах США, урядах Угорщини та Індії, вже 25 років існує престижна нагорода професора Шіби в області проведення реформ в країнах, що розвиваються та бізнесі. На запрошення організаторів семінару участь у тренінгу взяв селищний голова Віталій Дацко та заступник начальника УЖКГ Іван Пліш. Унікальний підхід до проблем управління якістю, потреби суспільства, менеджмент, розвиток стратегії, погляд у майбутнє на протязі трьох годин професор ділився із присутніми.      Шоджі Шіба (Shoji Shiba) - всесвітньо відомий японський гуру менеджменту, учень батька японського «дива» Едварда Лемінга, найкращий знавець технології повоєнної трансформації Японії,  один з небагатьох людей в світі, який отримав премію Демінга (видається за виключний внесок в глобальний розвиток та поширення технологій якісного управління).      Цього року виповнюється 25 років з моменту визнання Японією незалежності України та встановлення дипломатичних стосунків між нашими країнами.  Наступний 2017 рік буде оголошено роком Японії в Україні.

Друга річниця створення 44 ОАБР

Друга річниця створення 44 ОАБР

   Тернопільська окрема артилерійська бригада 9 вересня відзначила другу річницю свого створення. Серед запрошених на день відкритих дверей були колишній військовослужбовець цієї частини селищний голова Віталій Дацко та заступник військового комісара Підволочиського військкомату капітан Олег Білик.