Дитячий та спортивний майданчик в Дорофіївці

Дитячий та спортивний майданчик в Дорофіївці

   За ініціативи старости села Дорофіївка Євгенії Ткачук та спільними зусиллями разом із депутатом селищної ради А.Флінти і активістів села в Дорофіївці відновлено спортивний та встановлено дитячий майданчик.

Ремонт в Підволочиському ДНЗ

Ремонт в Підволочиському ДНЗ

     Продовжується капітальний ремонт системи опалення в Підволочиському ДНЗ.  5 вересня селищний голова Віталій Дацко відвідав Підволочиський дошкільний навчальний заклад, де зустрівся з завідуючою  закладу Скубяк І.В. з якою обговорив ряд питань стосовно ремонтних робіт.

Підготовка до початку навчального року

Підготовка до початку навчального року

      31 серпня селищний голова Віталій Дацко заступник селищного голови Володимир Витрикуш, начальник відділу культури І.Бабій та інспектор відділу освіти С.Кульбаба відвідали музичну школу  (директор О.Кушельник), художню школу (директор Я.Збаразький) та бібліотеку (директор Л.Жолубак). Заклади доглянуті та знаходяться в хорошому стані, що відмітили посадовці.

Відзначення 25-ї річниці Дня Незалежності

Відзначення 25-ї річниці Дня Незалежності

      День незалежності України - важливий день для кожного українця, для тих, хто вважає себе патріотом України, стоїть на захисті українських кордонів, вболіває за Батьківщину та примножує її здобутки відданою працею.

Відзначення 25-ї річниці Дня Незалежності в селах Качанівка та Іванівка

Відзначення 25-ї річниці Дня Незалежності в селах Качанівка та Іванівка

    28  серпня селищний голова В.Дацко та заступник селищного голови В.Витрикуш відвідали села Качанівка та Іванівка де проходили заходи до 25 річниці Дня Незалежності. В Качанівці відбулося урочисте відкриття дитячого майданчика. Селищний голова та староста села Л.Пастир привітали всіх присутніх з Днем Незалежності України та урочисто відкрили дитячий майданчик в сільському парку. На святі був присутній депутат селищної ради від села  Качанівка Ю.Гринда.

Привітання та нагороди до 25-ї річниці Дня Незалежності України

Привітання та нагороди до 25-ї річниці Дня Незалежності України

  До Дня Незалежності селищний голова В.Дацко, голова районної адміністрації Б.Онищук та голова районної ради І.Монартович нагородили особовий склад районного відділу поліції смт. Підволочиськ грамотами та відзнаками. Побажали міцного здоров’я, впевненості у власних силах, успіхів у роботі і привітали з 25-ю річницею Незалежності України.

Привітання з нагоди свята

Привітання з нагоди свята

     25 серпня селищний голова В.Дацко з старостою сіл Кам'янки, Мовчанівка А.Реусом відвідали та привітали зі святом Дня Незалежності України найстаршого 104-го річного довгожителя нашої громади М.Тимчука, який проживає у селі Мовчанівка, та вручили йому почесну відзнаку «25 років Незалежності України».

Засідання робочої групи

Засідання робочої групи

   23 серпня 2016 відбулося засадіння робочої групи зі стратегічного планування Підволочиської територіальної громади. Після вітальних слів селищного голови Віталія Дацка та керівника проекту Алісії  Стахов’як   розпочали аналіз профілю громади,  який презентував та аналізував Ігор Гірчак.   В Україні активно створюються об’єднані територіальні громади. Села, селища та міста об’єднуються. Якими вони будуть через 5, 10, 20 років? Які їхні сильні сторони та які напрямки для росту? Чим вони відрізняються від інших ОТГ та чому інвестор повинен йти саме в цю громаду?    Даючи відповіді на ці запитання активні члени громади брали  участь в плануванні розвитку території, на якій проживають. В подальшому будуть реалізовуватися плани стратегії, а не робитиметься те, що сказали “зверху”. Тому вже зараз формується нове сприйняття, що ми і тільки ми відповідальні за те, що робиться або не робиться у наших громадах.  Тому реформа децентралізації влади не лише будує нову Україну, а й формує нового Українця!